Yhteystiedot

Mielenterveysyhdistys HELMIn kohtaamispaikka mielenterveystoipujille on auki ma-pe klo 9-16.30.

HUOM! Koronavirustilanteesta johtuen toimintamme on rajoitettua ja myös osallistujamääriä joudutaan mahdollisesti rajaamaan aluehallintoviraston ohjeisiin perustuen.

Päivitämme toimintaohjeita ja tiedotamme ajankohtaisesta tilanteesta internetsivustollamme sekä Facebook-sivullamme.

Lisätietoja Vallilan Helmin toiminnasta, retkistä ja tapahtumista sekä tutustumiskäyntien sopiminen:

Vallilan Helmin toimisto p. 040 161 6604

Toiminnanohjaaja Mari Säävälä p. 040 541 0317

Toiminnanohjaaja Johanna Norring p. 050 405 4839

Sähköposti henkilökunnalle:
etunimi.sukunimi(at)mielenterveyshelmi.fi

Saapuminen:

Vallilan Helmi-talo sijaitsee Vallilassa, osoitteessa Mäkelänkatu 56, 3 kerros. Sisäänkäynti on sisäpihan puolella, ensimmäinen ovi vasemmalla.

Helmi-talolle pääsee kaikkein helpoimmin raitiovaunulla tai linja-autolla. Heti talon vieressä pysähtyvät raitiotielinjat 1 ja 7. Kaikki Tuusulanväylän suuntaan ja suunnasta kulkevat bussit pysähtyvät talon vieressä. Sörnäisistä raitiovaunulla tai bussilla matka kestää noin 10 minuuttia ja Pasilan rautatieasemalta kävelee Vallilan Helmi-talolle noin 15 minuutissa. Tarkat reitit ja aikataulut löydät HSL:n reittioppaasta.

Esteettömyys: 

Vallilan Helmi sijaitsee talon 3. kerroksessa. Ulko-oven kynnyksen korkeus 10 cm. Soitathan Helmin toimistonumeroon, mikäli tarvitset pyörätuoliluiskaa. Pääsisäänkäynnillä on henkilöhissi, johon tavallinen pyörätuoli tai rollaattori mahtuu kyytiin. Hissin mitat leveys 70cm x syvyys 87cm ja kantokyky 3 hlö/240 kg. Mikäli kuljet sähköpyörätuolilla, sisääntulo onnistuu tavarahissillä. Soitathan Helmin toimistonumeroon ennen tuloasi, niin sovitaan sopiva tuloaika.

Vallilan Helmissä on myös esteetön WC-tila.