LAHJOITA

TUE matalan kynnyksen mielenterveystyötä!

Jokainen tarvitsee toimintaa, joka tarjoaa syyn nousta sängystä, lähteä ulos kodista ja kohdata muita ihmisiä. Helmi-talolla haluamme tarjota monipuolista ryhmä- ja retkitoimintaa, vertaistukea ja palveluohjausta. Sinä voit omalta osaltasi olla tukemassa tätä!

Meillä Helmi-talolla yhteisöllisyys, osallisuus ja kokemus vertaisuudesta sekä aito kuulluksi tuleminen lisäävät toipujan voimavaroja ja itsenäistä toimijuutta. Tuemme mielenterveystoipujaa omannäköisen hyvän elämän rakentamisessa ja ylläpitämisessä.

Rahankeräyslupanumero RA/2021/261 (voimassa 5.3.2021 alkaen)

LAHJOITA

Mobile Pay

haluamasi summa helposti ja nopeasti MobilePaylla numeroon 94045

Näin teet lahjoituksen MobilePaylla:

1.Avaa MobilePay-sovellus

2. Syötä haluamasi lahjoitussumma

3. Syötä 5-numeroinen lyhytnumero 94045

4. Hyväksy lahjoitus pyyhkäisemällä

Tilisiirto

Tilille: FI06 1544 3000 3037 06

Viitteeksi: Lahjoitus mielenterveystyöhön

Lahjoituksina saadut varat käytetään:

Matalan kynnyksen toiminnan tuottamiseen mielenterveystoipujille. Toimintamme koostuu vertaistoiminnasta, ryhmistä, retkistä ja tapahtumista, keittiötoiminnasta, vapaaehtois- ja tukihenkilötoiminnasta sekä yksilö- ja ryhmämuotoisesta palveluohjauksesta. Sairauksia tai hoitohistoriaa ei kysytä, eikä Helmi ole hoidollinen taho. Helmin toiminta antaa päiviin rakennetta ja mielekästä sisältöä, vahvistaa arjenhallinnan valmiuksia ja tukee kuntoutujaa omannäköisen elämän luomisessa. Toimintamme on kaikille avointa.

Tiedot rahankeräysluvasta: 

Rahankeräysluvan saaja
Mielenterveysyhdistys HELMI ry

Rahankeräysluvan myöntäjä
Poliisihallitus / arpajaishallinto

RA/2021/261, 5.3.2021