Anna palautetta!

Helmin toiminta on sinua varten! Haluamme tehdä parhaamme, että löydät Helmistä mielekästä tekemistä, saat uusia elämyksiä retkillämme, ja koet yhteisöllisyyttä tapahtumissamme, sillä SINÄ olet meille tärkeä! Täytä kyselylomake ja anna arvokasta palautetta!

MITÄ SULLE KUULUU? Täytä kysely tästä!

PÄÄSET KYSELYYN MYÖS QR-KOODILLA


OLETKO OSALLISTUNUT RYHMIIN TAI TAPAHTUMIIN TALOLLA TAI ETÄNÄ, ENTÄS RETKILLE? MITÄS TYKKÄSIT?


Päivittäinen ryhmätoiminta tarjoaa monipuolista aktiviteettia. Ryhmätoimintaa järjestetään monipuolisesti musiikin, liikunnan, kulttuurin, kädentaitojen ja muiden luovien aiheiden saralla. Lisäksi järjestämme viihteellisempiä yhteisöllisyyttä kasvattavia ryhmiä karaokesta bingoon. Ryhmätoiminnan avulla osallistujat saavat mahdollisuuden ohjatusti vahvistaa omia voimavaroja terapeuttisten menetelmien avulla, oppia uusia taitoja ja kokea uusia elämyksiä. Helmin ryhmätoiminta on maksutonta tai hyvin edullista. Ryhmänohjaajina toimivat vapaaehtoiset, vertaiset, ammattiohjaajat, ja henkilökunta. 

Vastaa RYHMÄKYSELYYN tästä

PÄÄSET KYSELYYN MYÖS QR-KOODILLA


Retket ovat monelle todella tärkeää ajanvietettä. Yhdistyksen toiminta mahdollistaa monelle osallistumisen erilaisiin elämyksiin ja tarjoaa kokemuksia turvallisessa seurassa edulliseen hintaan.  Vuosittain järjestämme 40–50 retkeä erilaisiin kulttuurikohteisiin ja tapahtumiin. 

Vastaa RETKIKYSELYYN tästä

PÄÄSET KYSELYYN MYÖS QR-KOODILLA


Tapahtumat koostuvat erilaisista teemapäivistä ja -juhlista, elävästä musiikista, koirakavereiden vierailuista sekä pop up -tapahtumista, kuten grillauksesta ja letunpaistosta. Lisäksi järjestämme luentoja ja tietoiskuja ajankohtaisista mielenterveysaiheista ja terveellisistä elämäntavoista ja arjen taidoista.   

Vastaa TAPAHTUMAKYSELYYN tästä

PÄÄSET KYSELYYN MYÖS QR-KOODILLA