Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

6.3.2018 klo 19:00

10,00€
Teatteri Jurkka, Vironkatu 7

Helmi on varannut ti 6.3. klo 19.00 Teatteri Jurkan Häiriö-esitykseen 10 lippua. Lippuja ostettavissa taloilta 10 euron omavastuuhintaan 1.2.alkaen. Ei ennakkovarauksia.

”Tervetuloa pääni sisään. Tarvitset taskulampun, olen pimeä.”

 Käsikirjoittaja Raisa Omaheimo ja ohjaaja Elina Kilkku työryhmineen kutsuivat omakohtaisia mielen häiriöitä kohdanneita kertomaan elämästään, ja kymmenet ihmiset vastasivat kirjoituskutsuun. Esitykseen valitut kertomukset ovat inhimillisiä ja tarkkanäköisiä, ne näyttävät häiriöiden painon, sekä sen mitä häiriön kanssa eläminen voi opettaa. Häiriö yhdistää kirjoittajien tarinat tietokirjallisuuteen, journalismiin ja tutkimustietoon.

Häiriö on hämmentävä ja hurja yhdistelmä syvästi henkilökohtaista ja pamflettimaisen poliittista. Tyylillisesti se sinkoilee dokumenttiteatterin, symbolismin, luentoperformanssin ja jonkin täysin uudenlaisen ja häiritsevän välimaastossa.

Tekijöiden edellinen esitys Läski nosti lihavuuden ja kehofasismin yhteiskunnalliseksi puheenaiheeksi ja keräsi loppuunmyydyt salit ympäri Suomea. Häiriö koskettaa, vapauttaa ja laajentaa käsitystämme “normaalista”.

Esitys käsittelee aiheita, jotka voivat järkyttää herkkiä katsojia.

 

Tiedot

Päivämäärä:
6.3.2018
Aika:
19:00
Hinta:
10,00€