Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

1.2.2018 klo 08:00 - 17:00

Tervetuloa voimavaroja ja itsetuntemusta vahvistavaan ryhmään! Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä tutkimaan omaa olemassaoloa liikkeen, kehollisuuden ja luovuuden näkökulmasta. Ryhmässä voi luottamuksellisessa ilmapiirissä hellittää, tutustua itseen, omiin tarpeisiin ja tunteisiin myötätuntoisesti ja kuunnellen.

Liike on kanava alitajuntaan ja tunteisiin, siihen mitä kehomme viestii ja kantaa. Tanssi-liiketerapiatyöskentely tukee luovuutta ja itseilmaisua ja auttaa löytämään uudenlaisia olemisen tapoja ja voimavaroja, joiden olemassaolosta emme ehkä edes tienneet. Kehotietoisuuden lisääntyessä, kokemus omista rajoista lisääntyy ja oma keho alkaa tuntua turvallisemmalta paikalta. Ryhmämuotoisuus antaa myös mahdollisuuden tutkia ja työstää omaa tapaa olla vuorovaikutuksessa toisiin.

Työskentely sisältää erilaisten liike-, mielikuva- ja rentoutusharjoitusten sekä muiden luovien menetelmien vuoropuhelua ja keskustelua. Jokainen voi lähestyä harjoitusten kautta itselleen tärkeitä teemoja. Ryhmä on suljettu ja siihen sitoutuminen on tärkeää yhteisen ryhmäprosessin kannalta.

10 kerran ryhmä keskiviikkoisin 28.2. – 2.5. klo 10 – 11.30 Tp Miilun tiloissa Pikku-Huopalahdessa, Korppaanmäentie 21 BL6.

Tähän suljettuun ryhmään mahtuu 5 – 8 henkilöä. Puhelinhaastattelut ennen ryhmän alkua.

Ohjaajana toimii Satu Haapanen, sosionomi ja tanssi- ja liiketerapeutti (Taideyliopisto) http://www.sati.haapanen.com, tlt@satuhaapanen.com

Ilmoittautumiset Hertsikan Marille p. 040 5410317. Omavastuuhinta 10 kerran ryhmälle on 50,00 euroa ja sen voi halutessaan maksaa kahdessa erässä

 

Tiedot

Päivämäärä:
1.2.2018
Aika:
08:00 - 17:00