Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

21.9.2018 klo 08:00 - 17:00

Tennispalatsi

TÄYNNÄ. Perjantaina 21.9. iltapäivällä lähdetään Tennispalatsiin katsomaan uusi Mielensäpahoittaja -elokuva. Tarkka kellonaika varmistuu 19.9. Mari ilmoittaa ajan. 

TOINEN Mielensäpahoittaja-elokuva on Tiina Lymin ohjaama. Se on ensimmäistä, Dome Karukosken ohjaamaa huomattavasti rennompi.

Heikki Kinnunen on perinyt nimiroolin Antti Litjalta. Siinä missä Litja teki hahmosta ennen kaikkea surullisen ja ahdistuneen, Kinnusen tulkinta on kevyempi. Edeltäjän jämäkkyyttä tulee vain hetkittäin ikävä. Kinnunen tyypittelee rakastettavan savolaisketkun, jonka kertojaääntäkin kuuntelisi sellaisenaan. Tuntuu, että rooli on koomikonuran huipentuma, jossa osaaminen ja maneerit sulautuvat uuden roolihahmon palvelukseen.

Toki rentoudessa kyse on myös tarinakehyksestä. Ensimmäisessä elokuvassa Mielensäpahoittaja haki paikkaansa maailmassa puolison jouduttua sairaalaan. Jatko-osa alkaa surullisesti vaimon kuolemasta ja itsemurha-aikeista. Toiveikkuus voittaa, ja päähenkilöksi nousee pojantytär (mainio Satu Tuuli Karhu), joka piiloutuu maalle pitääkseen salaisuuden vaativilta vanhemmiltaan. Elokuvan kesto 2h 28min.

Leffan omavastuuhinta 5,00 € on maksettava 18.9. mennessä. TÄYNNÄ.

Tiedot

Päivämäärä:
21.9.2018
Aika:
08:00 - 17:00

Tapahtumapaikka

Tennispalatsi