Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

4.9.2018 klo 15:45 - 16:45

Herttoniemen Helmi-talo

Tule kokeilemaan Asahi-harjoitusta Herttoniemen Helmi-talolle 4.9. alkaen! Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 15.45. yhteensä neljä kertaa.

Mikä ihmeen asahi? Asahi on suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, jonka osallistumiskynnys on matala. Ei siis edellytä aiempaa liikuntataustaa. Asahin liikkeet pohjautuvat kiinalaiseen Tai Chi -harjoitteluun. Asahia voi harjoittaa joko ryhmäliikuntana tai kun liikkeet ovat tulleet tutuksi myös omatoimisesti. Asahi on tietoisen liikkeen herjoitus, jossa opit tuntemaan kehosi painopistealueita, mutta myös parannat keskittymiskykyä ja rentoutta.

Asahin periaatteita: Harjoitamme kehon hyvää pystyasentoa ja tasapainoa. Teemme liikkeet hitaasti kehoa kuunnellen, myös mieli rauhoittuu. Yhdistämme hengityksen ja liikkeen. Opettelemme rentoutumaan ja tunnistamaan jännitystiloja. Jokaisessa liikkeessä harjoitamme selkää.

Asahin tunnin rakenne: rentoutusharjoitus, niska-hartia harjoitus, selkäharjoitus, sekä jalat-tasapainoharjoitus.

Kun osallistut tunnille varaa mukaan pieni pyyhe ja juomapullo. Tule rennossa, sinulle mukavassa asussa, harjoite tehdään mieluummin paljain jaloin tai sukkasillaan. Koko harjoitus tehdään seisten.

Ohjaajana toimii Kaj Erlund, Asahi Healtht -ohjaaja, PT

TERVETULOA! 

Tiedot

Päivämäärä:
4.9.2018
Aika:
15:45 - 16:45

Tapahtumapaikka

Herttoniemen Helmi-talo
Mäenlaskijantie 4
Helsinki, Suomi
+ Google Map