Toiminta talolla

kuva HELMI ry

Toiminnan tarkoituksena on edistää mielenterveystoipujien osallistumista yhteiskuntaan sen yhdenvertaisina jäseninä. Toiminnan lähtökohtana on omatoimisuus ja aktiivisuus, joka tuo toimintaan osallistuville lisävalmiuksia elämästä selviytymiseen. Tavoitteena on ihmisten tukeminen arjessa ja voimavarojen löytäminen osallisuuden kautta.

Helmi-talolla järjestetään monenlaista toimintaa, jonka kehittämisessä ovat jäsenet sekä toimintaan osallistuvat tärkeässä roolissa. Viikko-ohjelma koostuuu säännöllisesti ja epäsäännöllisesti kokoontuvista ryhmistä, retkistä ja erilaisista tapahtumista.

Vertais- ja keskusteluryhmien, harraste- ja liikuntaryhmien sekä luovan toiminnan ryhmien lisäksi Helmi-talon tapahtumakalentereissa on paikkansa mm. retkille, teemapäiville, yleisötilaisuuksille ja juhlille.

Helmi-talo on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jonka ovet ovat auki kaikille. Talolla saa juttuseuraa, voi lukea päivän lehdet, juoda kupin kahvia, hoitaa asioita tietokoneella tai katsella televisiota.

Tutustu tapahtumakalenteriin tästä

Lisätietoja:

Toiminnanohjaaja Johanna Norring p. 050-405 4839 tai johanna.norring(at)mielenterveyshelmi.fi

Toiminnanohjaaja Mari Säävälä p. 040-541 0317 tai mari.saavala(at)mielenterveyshelmi.fi