Vapaaehtoiseksi Pasilan Helmitalon keittiöön ?

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Pasilan Helmitalon keittiössä? Uusia ja vanhoja vapaaehtoisia kaivataan, jotta perjantaikahvila ja viikonlopun lounastarjoilu saadaan uudelleen käynnistettyä.

Keittiötyötehtäviin kuuluu esimerkiksi ruoan valmistamisessa auttaminen, ruokasalin siistiminen, tiskien kanssa auttaminen sekä muut keittiön toimintaan liittyvät tehtävät. Perjantaikahvilassa ja viikonlopun lounastarjoilussa tehtävinä on myös kävijöiden rahastaminen. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja voit itse päättää millä tavoin haluat toimintaan osallistua. Työtä voi tehdä yksin tai yhdessä toisen vapaaehtoisen kanssa.

Vapaaehtoisena saat ruokailla ilmaiseksi niinä päivinä kun olet töissä. Mahdolliset matkakulusi korvataan. Sitoutumalla toimintaan pitkäjänteisesti sinulla on mahdollisuus suorittaa hygieniapassi Helmin kustantamana. Lisäksi vapaaehtoisille järjestetään virkistystoimintaa.

Kun kiinnostuit toiminnasta niin ole yhteydessä keittiötyönohjaaja Johannaan ! Puhelimitse numerosta 0408370374 tai sähköpostilla johanna.norring@mielenterveyshelmi.fi

Nähdään keittiössä 🙂

-Johanna