Toiminta

HELMI-talo on toistaiseksi kiinni pe 27.11.2020 alkaen.

Seuraamme aluehallintoviraston ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän määräyksiä ja suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti ja tiedotamme teitä heti, kun voimme taas turvallisesti jatkaa talon toimintaa.

👉HELMI ei silti häviä mihinkään, tarjoamme monikanavaista toimintaa ETÄNÄ teille kaikille, ethän jää yksin!

👉Seuraa tiedotusta täällä Facebookissa ja Internet-sivuillamme, julkaisemme pian Helmin päivitetyn virtuaaliviikko-ohjelman.

Kuullaan ja kohdataan Helmissä 💚

Psst! Voit muuten hakea edelleen EU-kassit talolta arkisin klo 10-14 välillä, sovithan noudosta erikseen henkilökunnan kanssa p. 040 161 6604.

 

**************************

Toiminta Helmi-talolla

Helmi-talo Vallilassa on kaikille avoin kohtaamispaikka. Talolta löydät juttuseuraa, voit lukea päivän lehdet ja juoda vaikka kupin kahvia. Helmi-talolla voi myös hoitaa asioita tietokoneella, katsella telkkaria ja kuunnella musiikkia. Voit myös osallistua talon yhteisiin askareisiin omien voimavarojesi mukaan.

Helmi-talolla kokoontuu ryhmiä moneen makuun.  Toimintaan kuuluvat luovan toiminnan ryhmät, erilaiset harraste- sekä liikuntaryhmät. Ryhmätoiminta elää ja muuttuu jatkuvasti – uusia ryhmiä perustetaan sujuvasti kävijöiden ehdoilla.

Talolla pidetään paljon erilaisia teemapäiviä, yleisötilaisuuksia ja juhlia.

Helmi-talo on auki arkisin klo 9 – 17:30.

HUOM!  Koronavirustilanteesta johtuen toimintamme on rajoitettua ja myös osallistujamääriä joudutaan rajaamaan.