Kohtaaminen kohtaamattomuus -keskustelutilaisuus

Osana Lapinlahden Venetsia-rakennuksessa järjestettävää Satu Mäkisen valokuvanäyttelyä Diagnosoitu: Samanlainen, Erilainen järjestämme keskustelutilaisuuden kohtaamisesta ja kohtaamattomuudesta hoitoprosessissa. Tilaisuus järjestetään Lapinlahden Lähteen auditoriossa torstaina 15.3.2018 klo 17.00 – 19.00.

Keskustelussa halutaan tuoda esiin kohtaamisen merkitys mielenterveyspalveluissa. Tuleeko ihminen nähdyksi ja kuulluksi asioidensa kanssa vai jääkö vaille kohtaamista? Miten tämä vaikuttaa kuntoutumiseen ja omanarvontuntoon? Ottavatko korkeassa asemassa olevat terveydenhuollon työntekijät huomioon päätöstensä vaikutukset kohtaamiseen ja mielenterveyskuntoutujien arkeen?

Keskustelijoina ovat HUS Hyvinkään sairaalan Psykiatrian tulosyksikön johtaja ylilääkäri Eila Sailas, Helsingin kaupungin psykiatrian ja päihdepalvelujen johtaja Mikko Tamminen, Helmi ry:n palveluohjaaja, kokemusasiantuntija Maarit ja taiteilija/kokemusasiantuntija Satu Mäkinen.

Satu Mäkisen näyttely on esillä maaliskuun ajan ja se on osa Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n We Pop-Up-hankkeen uutta Avoin tila näyttelytoimintaa Lapinlahden Venetsia-rakennuksessa. Näyttelytoiminnalla halumme tuoda esiin erilaisten tekijöiden taidetta mielen hyvinvoinnin, mielenterveyden ja taiteen hyvinvointivaikutusten teemoista. Näyttely on myös osa Mielenterveys yhdistys Helmi ry:n 35-vuotisjuhlavuotta.

Lisätietoja:
Satu Mäkinen, Diagnosoitu: Samanlainen, Erilainen
www.facebook.com/events/548865402137883

WE POP UP -osallisuutta kulttuuri- ja luontotapahtumista kaikille
Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry.
http://www.prolapinlahtiry.fi/

Lapinlahden Lähteelle (entinen Lapinlahden sairaala) saapuminen:
Lähteen osoite on Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki. Paikalle on vaivatonta tulla julkisilla kulkuvälineillä, esimerkiksi raitiovaunulla Marian pysäkille tai metrolla Ruoholahden asemalle. Molemmista paikoista on alle kymmenen minuutin kävelymatka Lähteelle.

Linkki tapahtuman Facebookiin.

https://www.facebook.com/events/435991180164315/