Vuoropuhelua Helmi ry:n toimihenkilöiden kanssa

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #5716
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Taisin keskustella Helmi ry:n kotisivuista vähän väärässä threadissa ”Vuoropuhelua hallituksen kanssa”. Hallitus tuskin tekee päätöksiä ja hoitaa kotisivujuttuja. Pitäiskö tänne lisätä mahdollisesti tällainen ”Vuoropuhelua Helmi ry:n toimihenkilöiden kanssa” -threadi? Jos tätä sitten lukisivat muut kuin hallltuksen jäsenet, mutta toimihenkilöt…kuten Minna Jääskeläinen, Heidi Saukkonen ja jäsentoiminnan ohjaajat – jos vain kiireiltään ehtisivät: tuntuu olevan melko kiireistä porukkaa.

  #5717
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Kysymys kotisivujen tapahtumalistasta vastaaville: Kuinkahan monen uskotte hahmottavan tästä ilmoituksesta, että tapahtuma ei ole 31.5. vaan 22.5 ? Vai onko se 22.5 klo 8:00 – 31.05 klo 17?

  gaala

  Voitaisiinkin aloittaa keskustelu siitä, että mitä me jäsenet toivoisimme mahdollisesti joskus tulevilta uusilta kotisivuilta? Kuinka tuo tapahtuma-lista olisi järkevintä toteuttaa?

  Äh, otsikko olikin oikein…Se oli kai 31.5. 2017? Tuo blankolla tullut on väärä tieto?

  #5719
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Kunnon keskustelupalsta olisi muuten sellainen mikä on yeleisesti käytössä, että joitakin tärkeitä aloituksia voidaan kiinnittää sivun ylhäälle. Näin ei taphdu tällä keskustelupalstalla vaan jos jäsenet aloittaisivat useita threadeja, niin tuo ”Vuoropuhelua hallituksen kanssa” threai menisi seuraavalle sivulle.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Alueelle ‘Arkisto’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.