Uudistettu keskustelufoorumi

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #12253
  Sirkku Nyyssönen
  Osallistuja

  Eetu Karppanen kesälomalla. Onko yhtään käytettävissä lomansa aikana, jos keskustelufoorumissa tarvitaan apua? Kirjauduin sisään gmail-sähköpostiosoitteellani sekä salasanallani; ruksasin ”muista minut”. Petri Keckman on auttanut minua käytännön ongelmissa. Haluaisin valokuvani mukaan silloin kun olen jättänyt viestin. Tätä keskustelua ei ymmärtääkseni kukaan pysty valvomnaan reaaliaikaisesti.
  Keskustelufoorumista jouduin suoraan tänne yo. tunnuksillani.
  yst. terv. Sirkku Nyyssönen

  #12256
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Vastasin jo toisaalla: Valokuvan asettaminen on tällä foorumilla helpompaa kuin aiemmalla. Riittää, että menet Profiiliisi, Muokkaat sitä ja lataat koneeltasi Avattaren.
  avatar

  #12258
  Sirkku Nyyssönen
  Osallistuja

  Eetu Karppasen kesäloma 30.6.-1.7.-17. Eetu laittaa minulle kuvan FB-profiilistani. Gmail-sähköpostiosoitteeseeni ei ole liitetty kuvaa. Avattaren lataaminen kuulostaa vaikealta. Kirjautumisongelmia on ollut muillakin.

  Helmi ry:n tai Alvi ry:n jäsenet voisivat ehdotuksesi mukaan tavata vaikka illanistujaisissa. Menen tänään lounaalle 3 ihmisen kanssa; he ovat Alvin Laturista.

  Sirkku Nyyssönen

  #12260
  Sirkku Nyyssönen
  Osallistuja

  Eetu Karppaselle viestiä: Laita koko nimesi seuraavaan Yleinen keskustelu -osioon. Paras, jos laitat vielä tittelisi Helmi ry:ssä (Vapaaehtoistoiminnan ohjaaja?) Oppiarvonkin voisit laittaa.

  #12261
  Sirkku Nyyssönen
  Osallistuja

  Eetu Karppaselle ja Petri Keckmanille. Keskusteluforumissa Petri Keckmanille löytyisi työtä (ATK-osaaminen), mutta kun hän on algoritmi-taiteilija. Itsellenikin löytyisi työtä… Muille?

  #12341
  heidi
  Avainmestari

  HEi,

  Olen lomalla 30.6.-2.8.2017

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.