Mun päiväkirja

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 163)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #6372
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Omaa tilannettani kartottaakseni ja kehitystä seuratakseni päätin alkaa kirjoittaa tänne lyhkäsiä huomioita päivien tunnelmista. Saa nähdä kauan jaksan tätäkin. Monesti aloitan ja jotain ja siihen se tyssää.

  Tänään menee ehkä tavallista paremmin kun aktivoiduin kirjoittamaan tänne. Yleensä olen enimmäkseen nukkunut viime aikoina! No, sporttia on kyllä tullut seurattua televisiosta myös. Olihan yleisurheilun EM-kisat, Olympialaiset ja US-Open. Oikeastaan en ole ollut masentunut. En vain keksi mitään tekemistä tai sitten laiskottaa liikaa. Kaupassakin huvittaa käydä vasta sitten kun on pakko.

  #3399
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Keksinpäs tänäänkin pientä ohjelmointi ajankulua. Sain selville, että Rebol kielen suurin kokonaisluku 2147483647 on myös alkuluku. Olen onnellisimpana silloin kun on jotain ohjelmoitavaa – vaikka kuinka pientä. Etsin tuon suurimman kokonaisluvunkin omalla koodin pätkälläni.
  koodi

  #3416
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Menin niin aikaisin nukkumaan, kun ei ollut muutakaan tekemistä, että nyt sitten heräsin klo 2 yöllä, enkä varmasti saa unta uudelleen. Sorruin yösyömiseen. Jotain ohjelmoitavaa on keksittävä vaikka väkisin että saisin ajan kulumaan.

  #3417
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Taas meni 10 € netti uhkapeliin. Ei hyvä. Täytän uhkapeleillä elämäni tyhjyyttä.
  peli

  #3418
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Kello on 06:58, nyt nukkumaan…

  #3441
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Mälsää, mälsää, mälsää. Apteekissa pitäisi käydä. Nukuttaa.

  #3448

  Hei Petri!

  Minun mielestäni elämässä pitää olla rytmi. Se on tärkein asia. Minä en ainakaan muuten selviä. Jokainen tekee sen itse itselleen.

  Nämä ovat tällä hetkellä se, mihin kykenen:

  https://mielenterveyshelmi.fi/2016/09/15/vertaistuki/
  https://mielenterveyshelmi.fi/2016/07/03/kavelykone/
  https://mielenterveyshelmi.fi/2016/06/30/nyt-riittaa/

  Toivottavasti näistä on jotain apua.

  #3451
  sattua
  Jäsen

  Petri, mä en ennää jaksa stressata tietyistä uniasioista , luotan siihen että luonto hoitaa vielä kunnolla lääkkeilläkin palsamoidun..

  En halua ihmisten orjaksi.. En yksin, en kaksin ja kolmantena pyöränä olen aina liikaa! En oikein luota tunteisiini, ne voivat olla minun yksityisiä toiveita, jotka ovatkin harhoja! Tarpeet, mistä sen tietää, miten tässä vielä ristittyä rillataan! Minulla mitään viettejä saisi edes olla?? Minäkin olen vain ihminen!!

  #3452
  sattua
  Jäsen

  Istun nyt Peijaksessa ortopedille menossa..

  Jotenkin meitä evakoita elämän haluttaisiin vielä helliä ja hoitaa!!

  Täällä meitä enemmänkin rampoja ei ramboja näy näillä raukoilla rajoilla!

  #3453
  sattua
  Jäsen

  Sydänsuru lihottaa enemmän kuin sydänilo elo eli

  #3573
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Kävimpä Herttoniemen Helmessä syömässä lihapullia ja perunamuusia. KAnnatti mennä. Kävely oli kyllä tosi rankkaa. Painan melkein 160 kg. Edestakainen matka oli 3.2 km. Selkä tuli kipeäksi ja jouduin levähtämään aina kuin mahdollista jossain penkillä tai muulla.

  #3575
  tuikku
  Osallistuja

  AI kun ihanaa, pottumuussi ja lihapullat on mun lempiherkkua ja syön niitä usein. Huomenna, jos ei sada ihan yhtä kauhiasti kuin tänään, menen keskustan S-markettiin nauttimaan lounaaksi kyseisen annoksen ja käyn samalla lattella ja kirpputorilla. Ulkona on vain vaikea liikkua tällaisella syyssäällä, kun ei omista mitään kunnon välikausitakkia. Tänään on ollut tosi hämärää, tuulista ja sateista. Heräsin vasta iltapäivällä kun valvoin yöllä.
  Onneksi säärintama ei tehnyt tyhjäksi lounastamistasi ja pieni kävely tekee hyvää keholle ja mielelle. Sinulla Petri on aika paljon kertynyt elopainoa ~ liikkuminen on varmasti hankalaa ja rasittavaa. Kiva muuten, että Hertsikan toimintakeskus on sinua noin lähellä.
  Olen potenut flunssaa viime aikoina ja kunto on mennyt huonoksi. Uloskaan ei oikein mukava mennä jaloittelemaan sään takia. No, saimmehan nauttia ihanan pitkästä intiaanikesästä.
  Hyvää viikon keskiväliä kaikille helmiläisille.

  #3582
  saintrose
  Osallistuja

  Useimmiten sitä hieman piristyy, kun jaksaa lähteä mökistään ulos. Ja liikuntakykyä on hyvä pitää yllä. Olen viime aikoina nukkunut huonommin, mutta eilen oli menoja ja ohjelmaa niin paljon, että viime yön nukuin kuin tukki. Nyt rupesin aikani kuluksi järjestelemään kirjoja ja pyyhkimään pölyjä kirjahyllystä.

  #3584
  sattua
  Jäsen

  Kävin symppiksessä..nyt vain pesukone pesee pyykkiä minä en…ei elämäni ole tämän kummoisempaa. Painan minäkin jotain 96 kg..ainakin 16 kg voisi pudottaa, kun jaksaa..mutta jos saan uudet polvet niin sitten taas kävelen ja kulutan enemmän enrgiaa..kiitos, etukäteen.jännittävää…pelko pois, Rosemarie.

  #3673
  Petri KeckmanPetri Keckman
  Osallistuja

  Masennusta ollut, etten ole saanut aikaiseksi mitään kirjoitettua. Nyt piristyin sen verran että sovin huomisesta vierailusta äitini luo. Kävin tänään myös Helmessä. Haluaisin vain nukkua, vaikka en saa unta. Menee makoiluksi. Unilääkkeitä en voi enää oikein käyttää, kun ne ovat tarkoitettuja väliaikaiskäyttöön. Täytyy ottaa puheeksi masennus hoitajan kanssa ensi kerralla ellei tilanne tästä muutu.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 163)
 • Alueelle ‘Arkisto’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.