Mielenterveyshoidon

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #19677
  tuikku
  Osallistuja

  Tein päätökseni käytäni maanantaina terveyskeskuksessa asioimassa että siirrän asiakkuuteni mielipisteestä sinne.
  Sain rauhan asiassa ja ilmoitin psykiatrille etten ota vastaan tarjottua tapaamisaikaa enkä tule enää vastaanotolle.
  Terveyskeskuksemme lääkärit näyttävät olevan nuoria ja miellyttäviä enkä tarvitse käydä siellä kuin kerran vuodessa uusimassa lääkkeeni.
  Toivottavasti samalla lääkärillä.

  Jos olisi tarvetta keskusteluun on täällä vielä yksi hoitopiste matalalla kynnyksellä joka auttaa kriisitilanteessa. Lääkäriä ei siellä tosin ole.
  Eipä minulla ole enempiä halua uskoa hoitoani ihmiselle joka ei edes pidä minusta eikä näytä edes hyväksyvän.

  Kävin terveyskeskuksessa tulehtuneen silmän takia joka on vaivannut minua jo kuukauden. Onneksi ei mitään vakavampaan ja sain samalla edullisesti silmälääkärin palvelut paineenmittauksesta alkaen.
  Vähän pelottaa vanhentuminen kun kaikilla iäkkäämmillä ystävilläni on jo silmät leikattu kaihin tai korkean paineen takia. Mutta vanhetessa pakosti terveys heikkenee ja tulee kaikenlaisia vaivoja lisää. Silloin tulee myös talouden kanssa ongelmia eikä Kela välttämättä riennä apuun.

  Facebookissa monet avoimesti pyytävät ryhmissä apua vaikeissa elämäntilanteissa. Toiset kituuttavat tyhjällä pankkisaldolla kuukaudesta toiseen kun pakolliset menot on maksettu ja diakoni auttaa ruokakassilla.

  Nyt taas polttoainevero nousee ja se nostaa hintoja monessa muussakin asiassa, esim. ruokakustannuksissa.
  Ajattelin ostaa kokkauskirjan jossa neuvotaan, miten tehdään sinkkutalouden ruoat 25€:lla viikossa.
  Hienoa olisi jos niin halvalla pärjäisi.

  Nyt on ollut sateista, tänään luvattiin oikein kunnon kaatosadetta. Välillä on toki aurinkoisia päiviä.
  Naapurissani asuu vainoharhainen mies joka ei suostu lääkitykseen. Epäilee että yritän kaataa hänen talonsa kuten Israel Jeeikon muurit käymällä sauvakävelyllä talonsa ohitse.

  Kiitos Jumalalle psyykenlääkkeistä jotka ovat auttaneet pysymään toimintakunnossa jo kymmenen vuotta.
  Kesäksi puolitin masennuslääkkeen ja syksyllä ajattelin kokeilla puolittaa Peratsinin. Jos ei toimi niin Peratsin vaikuttaa nopeasti uudelleen isommilla määrillä.
  Aikoinaan Peratsinin ottaminen lääkitykseeni todella kohensi elämänlaatuani ja muutti persoonallisuuttani myönteiseen suuntaan. Seroquel puolestaan väsytti niin etten jaksanut nousta ylös sängystä. Se oli ihan kamalaa mutta toki sopii toisille ihan hyvin.

  Mukavaa elokuun alkua kaikille. Syksy lähestyy mutta onneksi kesä ei vielä ole suinkaan taputeltu. Toiveissa tottakai kauniita aurinkoisia päiviä. ♥️🌦☀️

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.