Löytyisikö ystäviä yksinäiselle?

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Manccho 5 päivää, 22 tuntia sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #15513

  Sudensani
  Osallistuja

  Olen 27v nainen Pohjois-Pohjanmaalta. Asun maalla avopuolisoni ja 4 koiran kanssa. Olen huumorintajuinen, keskustelutaitoinen, eläinrakas, rauhallinen, en biletä enkä ole lainkaan menevää tyyppiä. Olen kuuntelevainen ja tykkään auttaa toisia murheissa ja ongelmissa jos vain osaan. Olen omissa oloissani viihtyvä, mutta kaipaisin kyllä juttuseuraa ja tutustumista edes yhteenkään ihmiseen, joka olisi samantyylinen/olisi joitakin samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

  Tykkään lukea kirjoja (jännitys, kauhu), katsella elokuvia (sama kategoria kuin kirjoissa), joskus katselen jotain sarjoja. Vapaa-aikaa menee myös pihahommissa. Maalla riittää pihatöitä. Talvisin ruokin lintuja ja katselen niitä ikkunasta. Kesäisin tulee usein mökkeiltyä. Tykkään myös ruoanlaitosta ja leipomisesta. En tupakoi, alkoholia käytän välillä, baareissa en käy. Ihmismassat ahdistaa, enkä tykkää olla huomion kohteena missään.

  Voit olla kauempaakin, se ei ole esteenä. Kirjoittaa saa jos tuntuu että haluat ottaa yhteyttä juuri minuun. Iältäsi voisit olla noin 24-50v nainen.

  saninsusi@luukku.com

  #15538

  Jensku83J
  Osallistuja

  Moi näin sinun kirjeenvaihto ilmoituksen olen 34 vuotias nainen harrastan lenkkeilyä musikkin kuuntelua pyöräilyä elokuvien katsomista

  #16236

  SveriJohani
  Osallistuja

  Minulla on joitakin malleja, joita ystäväni serkku on myynyt minulle. Hän työskentelee kauppias-avustajana, joten hänellä on pääsy hienoihin juttuihin. Lisäksi hänellä on kokoelma erikoislaskeja, jotka auttavat kuljettajia tai niitä, jotka työskentelevät tietokoneella koko päivän ajan (täällä aivan kuten https://promocodius.com/fi/alennuskoodi/asos ). Joten sinun pitäisi kysyä keneltä tahansa oikeita kontakteja … jos tiedät mitä tarkoitan.

  #17505

  Manccho
  Osallistuja

  Tuskin. Nyt kaikki ihmiset ovat kiinnostuneita rahasta, vaikka se onkin erittäin huono asia. En koskaan sanoa, että minulla on useita yrityksiä, ja rahaa avata niitä otti https://www.huiput.fi/. Uskon, että ylpeillä näistä ei voi olla

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.