Kirjoittelukaveria Skypeen?

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #17734
  Feringa
  Osallistuja

  Hei

  Täällä 31v nainen joka kaipaisi samanhenkistä kirjoittelukaveria Skypeen. Whatsappia en ole oikein tottunut käyttämään ja sähköpostit ovat vähän hitaanpuoleisia, koska kuitenkin olisi mukavinta kirjoitella reaaliajassa.

  Itselläni elämäntilanne sellainen että olen parisuhteessa ja asun yhdessä avopuolison ja kissan kanssa, ja yritän jaksaa käydä töissä sosiaalisten tilanteiden pelon aiheuttamasta ahdistuksesta huolimatta. Jokainen työpäivä tuntuu melkein ylivoimaiselta, ja vaikka siitä jotenkin aina selviää niin se on silti henkisesti raskasta ja suurin stressin aihe elämässäni. Olisi tosi mukavaa löytää vertaistukea tällaiseen ongelmaan, koska kukaan lähipiiristäni ei oikein pysty käsittämään että mikä ongelma on.

  Ylipäätään ystäviä ei juurikaan ole, joten olisi kiva jakaa ajatuksia jonkun samantyyppisessä tilanteessa olevan kanssa, jolla ehkä myös samanlaisia kiinnostuksenkohteita elämässään.

  Suurimpia mielenkiinnon kohteita itselläni ovat aina olleet lemmikkieläimet. Rakastan kaikkia eläimiä. Nyt arkeani on piristämässä kissa, mutta aiemmin elämässäni on ollut myös koira, jyrsijöitä ja akvaario. Lisäksi minua kiinnostaa erityisesti konsolipelaaminen.

  Loput vapaa-ajasta kuluu katsellessa sarjoja, elokuvia ja dokumentteja, mutta missään ei töiden jälkeen enää kertakaikkiaan jaksa eikä uskalla käydä, joten muita harrastuksia ei ole. Loma-aikoina puolestaan jaksaminen ja mieliala on paljon parempi ja on kiva käydä vaikka risteilyllä tai ulkomaanmatkalla.

  Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla osoitteeseen feringa@luukku.com

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.