Keskustelua henkilökunnan kanssa

 • Tämä aihe sisältää 34 vastaukset, 8 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 3 vuotta sitten tuikku toimesta.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 41)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #6061
  heidi
  Avainmestari

  Hei kaikki,

  Tähän asti Helmin henkilökunta ei ole liiemmin osallistunut foorumin keskusteluihin, mutta nyt siihen avautuu mahdollisuus. Josko mielenkiintoa siihen löytyisi teiltä ja toivottavasti uusilta keskustelijoilta!

  Voitte siis halutessanne osallistua keskusteluun kanssani (henkilökunnan edustajana) ja voitte kysellä asioita tai muuten vaan esittää ajatuksianne.

  On ollut jonkin verran palautetta siitä, että keskustelufoorumilla ei aina olisi ollut asiallista keskustelua, vaan että myös jonkinlaista kiusaamista olisi ilmennyt. Muistkaa hyvät käytöstavat ja asioista saa tietysti olla eri mieltä.

  Eli jos keskustelunhalukkuutta henkilöstön edustajan kanssa löytyy, niin me ollaan paikalla ja läsnä myös foorumin maailmassa:)

  #5062
  tuikku
  Osallistuja

  Hei Eetu. Mukavaa että olet täällä.
  Kyllä tämä meidän keskustelupalstamme on ihan asiallinen eikä täällä ketään kiusata.
  Pientä draamaa koitui Saduttajan maanisesta tavasta kirjoittaa osin ei-ymmärrettävästi, yhä uusia keskustelunavauksia aloittaen ja kirjoittaessa pitkiä rimpsuja. Asiallinen Keskustelu peittyi niiden alle ja vaikeutti sitä. Siitä muutamat, mm. minä nostivat kissan pöydälle ja arvostelivat Saduttajan tapaa kirjoittaa mutta koskaan ei menty epäasiallisuuksiin ja henkilökohtaisuuksiin. Saduttaja on minullekin tullut rakkaaksi ystäväksi tällä saitilla.
  Saduttaja ei tietenkään siitä tykännyt eikä yksi toinenkaan kirjoittaja, joka teki siitä valituksen.
  Että näin. Hyvää alkuvuotta Eetulle ja kaikille muillekin.

  #5063

  Tämä on suuri helpotus, kun saatiin valvonta tähän keskustelufoorumiin. Tamperelainen Taimi ry on vielä pitemmälle edennyt. Siellä moderaattori tarkastaa ja pohtii ja ratkaisee jokaisen tekstin, ja julkaisee ainoastaan asialliset. Niinpä Taimin foorumissa ei ole ainoataan hyvän käytöksen rajat alittavaa tekstiä julkaistuissa.

  Tässä Helmin foorumissa hyvän käytöksen alittamisesta on tullut Saduttajalle ja joskus ehkä jollekin muullekin tavoite ja leuhkimisen ja retostelemisen aihe. Hän on käyttänyt myös nimimerkkiä Sattua.

  Juha Korkee

  • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten floapps.
  #11865
  saintrose
  Osallistuja

  FB-päivityksen mukaan helmiläisetkin ovat näemmä uskaltautuneet liukkaalle jäälle, ja hienosti on sujunut. Oliko kukaan foorumilaisista mukana? Itsekin olin kuluneella viikolla luistelemassa, ajattelin mennä uudestaan nyt viikonlopun aikana.

  #11866
  Nimetön
  Vieras

  Minä yritän vähentää saitille osallistumistani niin paljon kuin mahdollista. Tuntuu armeliaisuus meiltä itse kultakin unohtuneen toisia kohtaan. Eiköhän meillä ole ollut elämä sen verran raskasta, että minä ainakaan en ole välttynyt vaurioilta. Hyvää viikonloppua ja valoisempiä päiviä kevättä kohti mentäessä,

  #5076
  saduttaja
  Jäsen

  Pelästyin eilen niin otsikkoa, etten uskaltanut katsoa tekstejä tämän otsikon alta..mutta katsottuani juuri leffan Florence…huonolla pateettisella äänellä laulavasta suurtähdestä..tositarinaa, jossa näytteli Meryl Streep ja🎧🎧 Hugh Grant..

  Eli moi Eetu..kiva tutustua ehkä paremmin..

  Hullu toivo, kiva kun olet olemassa..liikenteessä..lähden ystäväni luo syömään ja pitkään puhelemaan..kirjastoalan immeisiä hän…

  Tuikku..forgive us our sins..menneisyyden suo ronkkiminen kielletty..hesari tuli taas pitkästä aikaa aamulla tilauksesta..

  #5077
  tuikku
  Osallistuja

  No hard feelings dear Saduttaja I hope ❤️

  #5078
  saduttaja
  Jäsen

  Hoh hoijaa..Jumala hulluistaan viime kädessä huolehtii ja tutkimattomat ovat kaikki tiet.

  Tuli ihan eroahdistus, oli niin kliffaa olla ystävän kanssa…sain peräti maapähkinävoita, glögiä 2 prk, teetä lahjaksi ja punaiset ihanat tohvelit, jonkun karjalaisfirman tuotantoa..

  En halua ajatella tiettyjä vaikeamielisyyksiä tänään, olen yksinkertainen nallesatupuh tänään. Vaihtokauppaa sikseen..pieni pienimuotoista..

  #5097
  heidi
  Avainmestari

  Heippa,

  hullutoivo kysyi muutamia kysymyksiä, joihin yritän vastata mahdollisimman hyvin:

  1) Tähän asti keskustelufoorumia ei ole juuri ylläpidetty, mutta siihen on tarkoitus saada nyt muutos henkilökunnan (tässä tapauksessa minun) läsnäololla. Viestejä ei ole tarkoitus ”moderoida” jatkossakaan eli käsittääkseni kommentit tulevat reaaliaikaisesti esille niiden kirjoittajien julkaistua ne.
  2) Asiallisuus on selostettu alla olevan linkin kautta löytyvissä keskustelun säännöissä:

  Keskustelun säännöt


  3) Mikäli tarkoitat Helmin kotisivujen blogeja, niin niihin voi kuka tahansa halukas osallistua. Esim. Kokemusasiantuntija -blogiin voi kirjoittaa omia ajatuksiaan jokainen blogimaailmaan rekisteröitynyt.

  elsukka: toivottavasti olet mukana foorumin keskusteluissa jatkossakin 🙂

  #5100

  Sikäli kun ymmärrän, hullutoivon tohon ylle klo 13 kirjoittamassa ihmetellään sitä, kun Taimi ry:n keskustelupalstalla ei ole juurikaan muiden puheenvuoroja, kuin minun ja joitakin harvoja Veijolta. Tämä johtuu siitä luonnollisesta syystä, että Taimin palsta oli remontissa ja poissa toiminnasta 3 kuukautta, jonka takia ihmiset hukkasivat ja menettivät sen. Eivätkä ole osanneet vielä takaisin hakeutua.

  Ennen remonttia palstalla oli pilvin pimein kirjoittajia. Mutta ei yhtään kirjoitusta jossa olisi ollut hullutoivolle ja Sattualle tyypillistä epä-asiallisuutta. Moderointi piti 100 %:ttisesti, vaikka kansaa liikkui paljon.

  On nyt tosi hyvä ja tärkeätä, että Helmissä ryhdistäydytään. Mulle on kymmenet ihmiset vuosien saatossa sanoneet, että eivät kirjoita Helmin palstalle sen takia mikä surkeus siellä vallitsee, eivätkä viitsi samasta syystä lukeakaan sitä, kuin ehkä kerran vuodessa, todetakseen sen surkeuden, ja ettei parannusta ole vieläkään tullut. Nämä helmiläiset ovat surreet tilannetta ja esittäneet, että olisi tosi kiva, kun meillä olis kiva palsta, johon olis kiva kirjoitella. Tulijoita olisi siis.

  Juha Korkee

  #5104
  saduttaja
  Jäsen

  Juu, kyllä maailma on täynnä näitä helevetin asiallisia viilipyttyjä, jotka sitten kerralla poksahtaa niin että sitten ollaan raudoissa ja laudoissa..

  Asiallisuuskin siis voi olla sellaista järkeilyä..

  Mua kiinnostaa kanssa tietää, mitä henkilökunta eli esinahkavalta suurin piirtein todella ajattelee meidän ns potilaitten terveydentiloista ja mahdollisista uhkakuvista liittyen henkiseen ja fyysiseen kuntoomme..

  Syntipukit on aina haettu, profeetat positiivisetkin tapettu samoin kuin hengelliset marttyyrit.. melekein aina siis, kyl tas viälä toivoo..

  Niin monissa sopissa keitetty, kiitos Luovan järjen..raittiuden..

  #5105
  saduttaja
  Jäsen

  Saako tässä maassa elää rauhassa??

  #11868
  tuikku
  Osallistuja

  Asiaa kirjoitat Juha. Tulisipa tästä meidänkin Helmi foorumista asiallisen ja vilkkaan keskustelun risteyskohta.

  #5107
  saduttaja
  Jäsen

  Joo, jonkun onnse synnytettävä…mutta kaikki eivät, tuikku, syvällisestä asiallisuudesta ole ihan sammaa mieltä kuin sinä ja juha.,ne on elastisii, joilla on varaa..vaikka lapaseksi..

  Kaunokirjallinen kirjoitustyyli on erilaista kuin kuollut asiateksti tai katatonisten kroonikkojen kvasitekstit..kvasitieteelliset..

  Jotkut luulee olevansa omien mittariensa mukaan oikeassa… ainakin keskustelunvirittäjänä olen ollut aika hyvä alkuräjäyttäjä taasen..

  Muitathan mitä veli hullutoivo..koira kissan tuntee..

  Että ei tän enempää hernettä nenään sanoo toisinajattelija vahva..

  #5108
  saduttaja
  Jäsen

  Hieno haastattelu Claes Anderssonista viikonlopun hesareissa.. kyllä yhdestä on moneksi..ei voi kuin todeta vaan..

  Ottaako ihan syrämmestä…äkkiä voi loppu tulla..itse kenellekin toivomatta..aina valvoen valmiinaa miinaa jakastaen….aggressiot?….stressaa kiihtyvyystaulukoita tutkien..

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 41)
 • Alueelle ‘Arkisto’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.