Eroon uusavuttomuudesta!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 38)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #6043
  sattua
  Jäsen

  Tilannut alepasta ruokakassit, ostanut haavasidoksia ja kuumemittarit..yliopiston apoteekista..netisä…ottanut lainaa ennen ja jälkeen katatstrofin..unotanut väärät rakkaudet..lopettnut pelleilyn,, ehkä..ajatellut kuin aikuinen..

  Nyt vaan mielessäni märehdin..jos jalkani amptoidaan..sithän..
  Unohtaa ihmiset ilkeät..ja kirot kieroilijoiden..unohtaa väärät rakkaudet..töihin vain..lopettaa vaikka kaikki..

  Onneksi kaikki petromaksit kiinnosta minua yhtään…huomattu mitä luokkaa ovat..

  #4044
  sattua
  Jäsen

  AMPUTAATIOOO..aivovauriota..tosimies tulleetänään käymään, toinen niistä..ettei ihminen saa enempää kärsittävää kuin jaksaa..uskoa siihen..

  Ei näin kipeää jalkaa voi kympillä kuntouttaa..vielä..
  Peteliuksen ovikelloa soitti tiainen,, kyllä eläimet osaavat olla hauskoja..viedä huomio muuhun juu juu.

  #4045
  sattua
  Jäsen

  Mummoltanihan amputoitiin jalat lopulta,2 tyypin dibeteksen takia..hän eli kuitenkin 86 vuotiaaksi..

  Akuutissa oli syöpä asiaa ja kuntoutujia…nykyään luusarkoomaakaan pakko ei amputoia..

  #4046
  sattua
  Jäsen

  Mens sana in corpore sano..

  #4047
  sattua
  Jäsen

  Tänään on kansainvälinen suvaitsevaisuuden päivä..onneksi vihdoin saan kotisairaanhoidon käymään tsekkaamassa tilanteen ja ya tuo haavasiteitä ja kuumemittarin ja sitten tulee vieras, joka toivottavasti vie roskia ulos eikä sisäänpäin..hajotin koffin kaljalasin..ei niitä kaivata tänne.

  Voimia päiviinne..elämää vuosiin,vuosiin elämää.

  #4059
  sattua
  Jäsen

  Läksin eilen käymään Malmilla sairaalassa..lanssilla menin 112 kautta..sain onneksi nukkua päivystyksen vuoteessa ja jopa syödä…hoitajat esitti välillä tyhmää, mikä on normaalia..sain lääkkeet syvään laskimotukokseen, vaikka aamun ultraäänessä lekurit sano, että lievää..jonkun on vaan hajettava lääkkeitä mulle ensi alkuun..ennakoida ei voinut..taksi oli suomifinland ja nosti penkkiä ylös..ei tullut kauhjen matkaa.

  Muuten, kun on soitettava 112een niin on soitettava..

  #4060
  sattua
  Jäsen

  Ultraäänilääkäri sanoi, ettei tarvitse syyttää itseään…hoitaja yritti reaaliterapoida..mie vähän kimpaanuin..että kukaan kiusallaan ole kipeä..ja onko hoitaja muka samaa persoonaa kuin potilas.että tuntee kivut ja kaikki..

  #4064
  sattua
  Jäsen

  Ns nuoruuden synnit vaivaavat edelleen, koska seuraukset ovat olleet rajut..vanha-erkkikään tajua, kuinka ihmisestä v tulla niin boheemiälliö..onneksi nykyään jaksaa ja osaa funtsia miten ajattelee.. nukahdin hetkeksi..niin se käy, toisinaan liian löysää kudosta, toisinaan taas liian kireetä.neuloosi siis..asian vierestä ja tiimoilta..

  #4065
  sattua
  Jäsen

  Sellainen tulee, mitä on tahtonut..rottaa..lällälää..pyörteissä muttei liekeissä..maailmassa muttei maailmsta..elämä on todistus..sanat aina kannata..

  #11724
  sattua
  Jäsen

  Olisivat kyllä saaneet rakantaa Guggen mutta täysin yksityisin varoin, kyllä maailmassa rikkaita yrittäjiä ja taiteenystäviä riittää.. onneksi sitä ei sitten tule..forever long long time no sea….

  Muuten sain pyykit itse pesukoneeseen eli ripustaa vielä täytyy..

  Puhuivatkin oikein vanhusten hoidosta ja esmes liioista psykoosilääkkeistä.joita vanhuksille syötetään..

  Outoo juttuu luulisi että on itsestään selvää, ettei ekstralääkkeitä ole kenkään tarvis syyä..liudat lääkäreitä eikä kukaan vastuussa koko kakustasi..PAITSI KAS KUMMAA SINÄ ITSE JUUJUU..

  #11728
  sattua
  Jäsen

  No niin tilasin lissää käsidesiä ja myöskin jobkin sortin ummetuslääkettä ettei tarvis peetä kaivaa aivan sormin sisuksistaan..katsotaan sitten kuinka tehoo..valikoimaa ainakin oli..kyllä jos sitä joutuu peräpuikkoja käyttään se on niin surkiaa hommelia että.ja voi tulla kiire vessaan aivan oikeasti..

  Että tämmöistä..odotan postia ja vielä psyk sairhoit soittoa…hää on ollut hoitotiimiä jo keväällä aurorassa..parempi..reppana minä pieni..

  #4161
  sattua
  Jäsen

  Ollakseni rehellinen edes ittellein niin en tiedä..mikä oikeasti vaivaa…kaikki tämä epäoikeudenmukaisuus..kalpea varjo vain on elämäni…niin tylsän tylsää sarkaa kynnän..

  Tosimummoo…..mummoksi..

  #11732
  sattua
  Jäsen

  Tilasin itselleni kuin kameli vesivarastojen täyttäjää, mutta onnistuinkin itse lähes täyrellisesti..eli nyt on vettä ja sehän on priorisoinnin ykköstä.. Muuten joidenkin on esitettävä niin hyvää ihmistä, että pakko pakko mennä joka muuttorumbaan..ettei sielunrauha ja lepo olisi yhtä arvokasta..moninaisista sitä..no itse itsensä uloskirjoittaa stressinsä..sisäänkirjaa siis..ylpeyttäkö siinäkin on ja tyylikästä miestuntoa..kuntoa uhoamista..

  Ei mua rassaa..

  Ihanaa..kuin kotona syrän..

  #4166
  sattua
  Jäsen

  Jaksaa nyt kirjoittaa vähän liian tiuhaan ja innostuneesti..vahinkoa takaisin..konkurssi-idealismii ja kantokykyä..

  Taas joku yliliäkäri höpötellyt voimattomasti..vanhusten ylilääkitsemisestä..ei tuu suunta muuttuun näillä näkymin, jos ei ole järeämpää joukkovoimaa..

  Että yhtä paskan nollaa, nollalausuntoja nollassa nollaan..jee jee tosi on..kyllä mie tiiän..

  #4167
  sattua
  Jäsen

  Kyllä ammattilaisia saa asioista ritisoida..niinkuin se on..

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 38)
 • Alueelle ‘Arkisto’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.