Keittiötyönohjaajan paikka auki Herttoniemen Helmi talolla

KEITTIÖTYÖNOHJAAJA

Haemme keittiötyönohjaajaa Herttoniemen Helmi-talolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Keittiötoiminnan ohjaaja vastaa lounasruokailun suunnittelemisesta ja toteuttamisesta sekä ohjaa keittiötyössä mukana olevia kuntoutujia ja harjoittelijoita Helmi-talolla. Keittiötoiminnan ohjaajan tehtävänä on myös kehittää keittiö- ja kahvilatoimintaa.

Mielenterveysyhdistys HELMI ry on vuonna 1983 perustettu ruohonjuuritason mielenterveysyhdistys. Helmi tarjoaa toimintaa, johon osallistuminen on vapaaehtoista.  Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on mielenterveyskuntoutujien tukeminen ja syrjäytymisen ennaltaehkäisy tuottamalla matalan kynnyksen toimintaa, johon on helppo osallistua omana itsenä. Toiminnassa ei keskitytä kävijöiden sairauksiin tai hoitohistoriaan, emme ole hoidollinen taho. Yhdistyksellä on kaksi Helmi-taloa Helsingissä, Pasilassa ja Herttoniemessä. Yhdistyksen toiminnan muodot ovat vertais- ja ryhmätoiminta Helmi-taloilla, erilaisten kulttuuri-, liikunta ja elämysretkien ja tapahtumien tarjoaminen mielenterveyskuntoutujille, vapaaehtoistoiminta, tukihenkilötoiminta, palveluohjaus ja keittiötoiminta.

Työaika on yleistyöaika 38,45 tuntia viikossa. Palkka määrittyy Avainta ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaan, ravitsemuspalveluhenkilökunnan palkkaluokan mukaan.  Toivottu työn alkamisaika 30.9.2019 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Keittiötyönohjaajalta edellytämme keittiöalan koulutusta, sekä/tai mahdollista sosiaali- ja terveysalan koulutusta. Kokemus vastaavanlaisesta ohjaustyöstä keittiötoiminnassa ja työskentely mielenterveyskuntoutujien parissa katsotaan eduksi.

Hakuaika 15.9.2019 mennessä, sähköinen hakemus toimitetaan toiminnanjohtajan sijaiselle järjestösihteeri Tiina Kallio tiina.kallio@mielenterveyshelmi.fi. Ryhmähaastattelut toteutetaan 20.9.2019 klo.8.30, klo.10.30 ja klo.12.30 kutsutuille, josta valitaan yksilöhaastatteluihin 23.9.2019 maanantaille. Hakemukset ja tiedustelut toiminnanjohtajan sijaiselle järjestösihteeri Tiina Kallio tiina.kallio@mielenterveyshelmi.fi Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta www.mielenterveyshelmi.fi

työpaikka ilmoitus