Keittiötyönohjaaja Pasilaan! (Paikka täytetty)

Uusia tuulia Pasilassa :

Vuoden vaihteessa toiminnanohjaajamme Niina jää opintovapaalle 😢 ja keittiötyön ohjaaja Johanna siirtyy ohjaamaan talon ryhmä- retki- ja tapahtumatoimintaa 😃 .

Näin ollen haemme määräaikaista keittiötyönohjaaja Pasilan talolle 9.12. alkaen. Jos kaipaat kivaa työpaikkaa loistoasiakkaiden ja työkavereiden kera, hae paikkaa tai vinkkaa kaverille 🤩.

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10137828…

KEITTIÖTYÖNOHJAAJA

Haemme keittiötyönohjaajaa Pasilan Helmi-talolle määräaikaiseen työsuhteeseen ajanjaksolle 9.12.2019 – 31.8.2020, myös jatko mahdollinen. Keittiötoiminnan ohjaaja vastaa lounasruokailun suunnittelemisesta ja toteuttamisesta sekä ohjaa keittiötyössä mukana olevia kuntoutujia ja harjoittelijoita Helmi-talolla. Keittiötoiminnan ohjaajan tehtävänä on myös kehittää keittiö- ja kahvilatoimintaa.

Mielenterveysyhdistys HELMI ry on vuonna 1983 perustettu ruohonjuuritason mielenterveysyhdistys. Helmi tarjoaa toimintaa, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on mielenterveyskuntoutujien tukeminen ja syrjäytymisen ennaltaehkäisy tuottamalla matalan kynnyksen toimintaa, johon on helppo osallistua omana itsenä. Toiminnassa ei keskitytä kävijöiden sairauksiin tai hoitohistoriaan, emme ole hoidollinen taho.

Yhdistyksellä on kaksi Helmi-taloa Helsingissä, Pasilassa ja Herttoniemessä. Yhdistyksen toiminnan muodot ovat vertais- ja ryhmätoiminta Helmi-taloilla, erilaisten kulttuuri-, liikunta ja elämysretkien ja tapahtumien tarjoaminen mielenterveyskuntoutujille, vapaaehtoistoiminta, tukihenkilötoiminta, palveluohjaus ja keittiötoiminta.

Työaika on yleistyöaika 38,45 tuntia viikossa. Palkka määrittyy Avainta ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaan, ravitsemuspalveluhenkilökunnan palkkaluokan mukaan. Toivottu työn alkamisaika 9.12.2019. Keittiötyönohjaajalta edellytämme keittiöalan koulutusta, sekä/tai mahdollista sosiaali- ja terveysalan koulutusta. Kokemus vastaavanlaisesta ohjaustyöstä keittiötoiminnassa ja työskentely mielenterveyskuntoutujien parissa katsotaan eduksi.

Hakemukset ja tiedustelut: Tiina Kallio, toiminnanjohtaja / tiina.kallio@mielenterveyshelmi.fi. Hakemuksia otetaan vastaan 15.11.19 asti. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta www.mielenterveyshelmi.fi

WWW-osoite http://mielenterveyshelmi.fi
Yhteystiedot Kallio Tiina 040 487 1335, tiina.kallio@mielenterveyshelmi.fi
Työpaikan osoite Pasilan puistotie 7, 00240 HELSINKI
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto 6 – 12 kk, Määräaikainen, 9.12.2019 – 31.8.2020
Haku päättyy 15.11.2019
Ilmoitus jätetty 17.10.2019
Ilmoitusnumero 10137828