Helmin uusi järjestösihteeri

Nimeni on Adriana Saarialho ja olen aloittanut työni järjestösihteerinä Mielenterveysyhdistys Helmi ry:ssä maaliskuun alussa. Olen työskennellyt viimeisten kahdeksan vuoden aikana järjestökoordinaattorina avustusjärjestössä, jolla on kansainvälinen tausta. Ennen sitä tein töitä EU-hankkeissa kahdessa eri järjestössä. Eli olen tehnyt töitä suomalaisissa järjestöissä vuodesta 2006 lähtien ja työympäristö on tuttu minulle.

Taustaltani voin kertoa, että olen syntynyt Meksikossa ja olen asunut Suomessa yli 20 vuotta. Minulla on kauppatieteiden korkeakoulututkinto ja työurani Meksikossa koostui markkinoinnin ja business planning -tehtävistä amerikkalaisissa firmoissa. Suomessa olen opiskellut vuosien varrella muita tutkintoja ylläpitääkseni osaamistani työelämässä, esimerkiksi järjestöjohtamisen erikoistutkinnoin. Osaan suomen-, englannin- ja espanjan kieltä. Ranskan kieltä ymmärrän jonkin verran ja puhun vähän.

Tykkään tehdä töitä eri ihmisten kanssa, joiden ikä, koulutus- tai kokemustaustat poikkeavat omastani. Koen, että aina on mahdollisuus oppia jotain uutta ja että aina on tilaa kehittyä. Vapaa-aikani kuuluu kulttuurillisten aktiviteettien parissa. Tykkään uimisesta ja musiikistakin.

On ilo ja kunnia tulla töihin Mielenterveysyhdistys Helmi ry:hyn. Toivon teille kaikille oikein hyvää kevättä!