Anna palautetta!

HELMIN TOIMINTA ON SINUA VARTEN

Haluamme tehdä parhaamme, että löydät Helmistä mielekästä tekemistä, saat uusia elämyksiä retkillämme, ja koet yhteisöllisyyttä tapahtumissamme, sillä SINÄ olet meille tärkeä!

Täytä kyselylomake ja anna arvokasta palautetta!

MITÄ SULLE KUULUU? Täytä kysely tästä!


OLETKO OSALLISTUNUT RYHMIIN TAI TAPAHTUMIIN TALOLLA TAI ETÄNÄ, ENTÄS RETKILLE? MITÄS TYKKÄSIT?


RYHMÄT

Päivittäinen ryhmätoiminta tarjoaa monipuolista aktiviteettia. Ryhmätoimintaa järjestetään monipuolisesti musiikin, liikunnan, kulttuurin, kädentaitojen ja muiden luovien aiheiden saralla. Lisäksi järjestämme viihteellisempiä yhteisöllisyyttä kasvattavia ryhmiä karaokesta bingoon. Ryhmätoiminnan avulla osallistujat saavat mahdollisuuden ohjatusti vahvistaa omia voimavaroja terapeuttisten menetelmien avulla, oppia uusia taitoja ja kokea uusia elämyksiä. Helmin ryhmätoiminta on maksutonta tai hyvin edullista. Ryhmänohjaajina toimivat vapaaehtoiset, vertaiset, ammattiohjaajat, ja henkilökunta

Vastaa RYHMÄKYSELYYN tästä


RETKET

Retket ovat monelle todella tärkeää ajanvietettä. Yhdistyksen toiminta mahdollistaa monelle osallistumisen erilaisiin elämyksiin ja tarjoaa kokemuksia turvallisessa seurassa edulliseen hintaan.  Vuosittain järjestämme 4050 retkeä erilaisiin kulttuurikohteisiin ja tapahtumiin. 

Vastaa RETKIKYSELYYN tästä


TAPAHTUMAT

Tapahtumat koostuvat erilaisista teemapäivistä ja -juhlista, elävästä musiikista, koirakavereiden vierailuista sekä pop up -tapahtumista, kuten grillauksesta ja letunpaistosta. Lisäksi järjestämme luentoja ja tietoiskuja ajankohtaisista mielenterveysaiheista ja terveellisistä elämäntavoista ja arjen taidoista.   

Vastaa TAPAHTUMAKYSELYYN tästäKiitos ajastasi!