Tässä sitä taas ollaan kirjoitus hommissa.

Oli tänään puhetta yhden tuttavan kanssa, että näytän edelleen rotevalta, en läskiltä. Se lämmitti mieltä todella paljon. Ei siis tarvitse olla läski, vaikka tuota ylipainoa on kertynyt jonkin verran. Nyt kun saisi itsestä sen verran irti, että saisin itseni salille. Voisin näin muuttaa läskini lihakseksi. Tärkeä sääntö saada massaa, joka muuttuu lihakseksi.

Saa vaan nähdä miten käy, kun ei ole semmoista kiinnostusta enää painojen kanssa pelaamiseen. Pitäisi löytää joku nainen, joka tykkäisi kuntosalilla käymisestä.

Tänäänkin mietin salille menemistä, on varmaan liian huono keli, kun ei voi olla pihalla untuvatakki päällä, vaikka pihalla on vain pari astetta pakkasta. Ei voi olla totta näitä tekosyitä aina hihassa. Kohta ole niin vanha etten voi käydä enää missään salilla. Kaikki tekosyyt pois mielestä tai tuhoudun fyysisesti.

Olen ollut aina fyysisesti lahjakas. Ammattikoulussa oli yksi kilpahiihtäjä, joka yritti saada minutkin hiihtämään. Hän hommasi minulle suksetkin, oltiin menossa katsomaan monoja ja tämä innostus ei kestänyt. Punttien nostoa en lopettanut.

Alun perin aloitin painonnoston, koska minua kiusattiin. Niinpä tämä loppui, kun olisi ollut liian iso riski saada selkäänsä, jos olisi tullut kokeilemaan.

Lihaskuntotestissä tein 72 punnerrusta puoleen minuuttiin ja 32 leukaa. Nämä punnerrukset, siis leveällä otteella, treenasin aina, kuin oli mahdollista. Opiskelin metsuriksi, joka kaatoi käsin puut, kantoi ja kasasi. Tämä oli todella raskasta hommaa, kaikki sujui hyvin ja paikat kestivät. Piti kahlata metrin hangessa, kaivaa tyvi esille ja sahata mitalla. Tämä oli erittäin hyvää treeniä tulevaisuutta varten. En päästänyt itseäni helpolla, tein kaikki, että voimistuisin.

Teksti: M40