Opiaatti särkylääkkeet.

Olen käyttänyt näitä lääkkeitä paljon, koska niistä on helppo saada hyvä olo. Näitä on myös helppo saada lääkäreiltä, koska kaikilla on oikeus kivun lievittämiseen. On minulla toki aina ollut kipuja, kun olen saanut näitä särkylääkkeitä. Kyllä nämä ovat vieneet kivut pois. Jos jollakin on kipuja niin hyvä lääke niihin.

Tästä opiaatista tulee rento ja hyvä olo muutamaksi tunniksi. Mutta jos suunnittelee päivittäistä käyttöä, niin kannattaa muistaa vieroitusoireet: on levoton olo, palelee, ruoka ei maistu ja välillä puskee hikeä. Kaikin puolin kurja olo. Viimeksi kun lopetin opiaatit, oli kolmen viikon vieroitusoireet. Pääsin eroon, mutta en kyllä kokeile uudelleen onneani.

Jos haluaisin, saisin toki opiaatteja ja pitäähän kipuja pystyä lievittämään. Lääkäreiden pitää aina auttaa jos on kovia kipuja. Minulla on ollut kovia kipuja ja siihen nämä opiaatit auttoivat. Kiitos asiantuntevien lääkäreiden ja hoitajien. Nyt pärjään käsikauppatavaralääkkeillä, enkä toivo palaavani kipuihin, joissa tarvitaan kivun lievitystä. Jos näitä opiaatteja syö, niin väsyttää niin pirusti. Nukuttaa ihan koko ajan.

Kaikesta tulee ensin humala ja sitten tulee krapula. Enemmän en lähde spekuloimaan opiaateista, mutta en henkilökohtaisesti lähde näitä käyttämään. Pelkään jääväni niihin koukkuun.

M40