Aina valmis kilon laihtumiseen

Osasin lopettaa kahdeksan riippuvuutta: Ritalin amfetamiinijohdannainen stimulantti, Opiaatti särkylääke keskivahva, Kannabis, Nukahtamislääke, Rauhoittava lääke, Viina, Tupakka ja Nikotiinipurkka.

Painoa on vaikeampaa tiputtaa kuin vieroitusoireiden kestäminen. Niitä ei voi vertailla keskenään, vieroitusoireet olivat toki kovat, mutta pitää olla suunnitelma kaiken epäonnistumisen varalta. Tiukan syömisen tarkoitus laihtuminen. Isäni sanoi minulle, että uskoo minuun, kun alan laihduttamaan. Kunpa se olisikin helppoa. Tätä pitää johtaa kurinalaisesti kuin armeijaa, eli minua ja muita laihduttajia. Jonkun pitää olla psyykkaamassa, että älä ota noita vehnäleipiä vaan ota täysjyväruisleipää. Jos kukaan ei ole suojelemassa sinua oikeilta valinnoilta niin joudut tekemään sen ihan itse. Tyttöystäväsi tai vaimosi ei voi laihduttaa sinun läskejäsi veke. Olen syönyt ihan kotiruokaa kolmen tunnin välein. Olen napostellut esim. ruisleipää, kurkkua, kalkkunaa ja puuroa menee aamulla ja myöhään illalla. Puurolla saan karsittua yösyönnin ja päivänapostelun minimiinsä.

Muistan myös, että tarvitsen liikuntaa, mutta en kehveli kyllä juuri toteuta sitä juuri lainkaan. Katsoin juuri yhden ohjelman, jossa oli laihduttajia ja heidän mielestään kaikista vaikeinta oli liikunnan aloittaminen. Mulla on sama juttu eli en saa kiinni liikunnasta.

Aamupala on iso lautasellinen puuroa, pari kuppia kahvia, lasi maitoa 2 dl, välipalabanaani, mikroateria 300g (liian pieni), välipala ja iltapalojen kuningas puuro. Näin en mene yöllä arvioimaan jääkaapin sisältöä ja saan nukkua hyvät yöunet. Kait olen ruuan suhteen kuin nymfomaani, mikään ei riitä ja mikään ei tunnu miltään. Asenne on ihmisen elämässä kaikki kaikessa ja sen on parasta olla positiivinen. Kuuntele näitä neuvojani niin tulet kaikkien kanssa toimeen etenkin itsesi kanssa.

Usko itseesi, muutos on mahdollinen. Hiljaa hyvä tulee ja kilot pysyvät poissa. Ovathan ne tulleetkin hitaasti minulle tai kenelle tahansa muulle laihduttajalle…

 

Teksti M40