Työkansan Sanomat tänään 22.12 multa

Työkansan Sanomat julkaisi tänään 22.12 mun kirjoituksen
Kommunistisen Työväenpuolueen äänenkannattaja Työkansan Sanomat -lehti julkaisi tänään jo noin seitsemännen meikäläisen kirjoituksen. Lehden ilmeisesti latomavaiheessa oli tullut otsikkoon useamman kirjaimen mitalta virhettä. Onni ja tuuri, tai humoristinen tarkoitus, sai aikaan sen, että lehdessä seisova otsikko on paljon parempi, kuin mitä itse osasinkaan kirjoittaa. Kiitokset julkaisusta. Seuraavassa ylinnä minun otsikko ja sen alla lehdessä seisova otsikko:
Liberalismi-kapitalismi-nimellistalouden tasa-arvo
Liberalismi-kapitalismi -impellistalouden tasa-arvo
Yllämainittu sektori on ahkeraa mainostamaan itseään tasa-arvon läiskyttämisellä ihmisten naamalle. On tärkeää huomata, että siitä puuttuu olennainen tasa-arvon perustan elementti, oikeus. Tai toisinaan on oikeuskin, mutta vajaasti esitettynä. Esittämäni totaali-reaali tasa-arvo toteutuu vasta täyden oikeuden markeissä.
On oikeus-asiaa, että heikolla ravinnolla esim syntyy heikkoa ajattelua, ja jos ei ole varoja ja aikaa itsensä kehittämiseen, taaskin syntyy heikkoa ajattelua. Ja nämä asiat periytyvät sekä geneettisesti, että geneettisen ulkoisesti. Menneisyys onkin otettava kokonaan, siis menneisyysikuisuus. Käytettäköön ne keinot mitä meillä on ja kehiteltäköön loppukin tarvittava.
Lukion rehtori, filosofi, historioitsija, ja sosialisti ja Vappumarsseilla kommunistien lipunkantaja, lopetti aina tunnin seuraavaan: “Ja se loppukin kaikki”.
Juha Korkee, Hyvinkää