Tulehdus. Skitsofrenialääkkeet aiheuttaa ja pahentaa skitsofreniaa.

Tulehdus. Skitsofrenialääkkeet aiheuttaa ja pahentaa skitsofreniaa.
Lääketehdas Pharma Nordin ja luontaistuotekauppa Baldrianin yhdessä järjestämä ilmainen luento Hyvinkäällä Kansalaisopiston auditoriossa, auditorio seisomalastissa, 14.3.2017 klo 18-20,15. Pharma Nord on tanskalainen ja sillä on kaikki täydet lääketehdas-oikeudet, mutta se ei valmista lainkaan lääkkeitä, vaan luontaistuotteita lääkestandardilla. Luennoitsija oli Pharma Nordin Jarmo Hörkkö, kauppatieteilijä, ja hän hyökkäsi pitkin iltaa kovin ja paljastavin sanoin monet kerrat lääketiedeteollisuutta vastaan. Monet hänen teemoistaa olivat mulle ennestään tuttuja, mutta tämä varsinainen tulehdus-asia selvisi vasta nyt. Paikalla oli myös kasvilääketieteilijä ja funkitonaalinen lääketieteilijä ja molemmat hekin esittivät samaa kuin Pharma Nord.
Hiljainen tulehdus, toiselta nimeltään matala-asteinen tulehdus, jossa siis tulehdusarvot ovat pienet, mutta tulehdus on pitkään jatkuvaa, on sittenkin erittäin haitallista. Pharma Nord sekä funktionaalinen lääketiede on asettanut tavoitteeksi CRP alle 1 -tavoitteen ja se on täysin realistinen ruokavalion, liikunnan, stressinhallinnan, unen, sekä luontaistuotteiden käytön avulla. Väestössä CRP-arvo kohoaa tilastollisesti ikää myöten, mutta on värinkäsitys, että ikääntyminen sinänsä aiheuttaisi CRP:n kohoamista. Sitä aiheuttaa väärät elämäntavat sekä oikeiden luontaistuotteiden puuttuminen.

Hiljainen tulehdus aiheuttaa seuraavia sairauksia suuressa määrin ja kaikkia muita sairauksia tilastollisesti myöskin vähemmän: 1.) Sydän- ja verenkiertosairaudet, verisuonten plakkiintumisen ja verisuonten kovettumisen ja joustavuuden menetyksen, verenpainetaudin 2.) Diabetes 3.) Parkinsonin tauti 4.) Syövät 5.) allegiat 6.) astma 7.) reuma 8.) osteoporoosi 9.) stressi 10.) masennus 11.) skitsofrenia

Tulehdus on ihmisen välttämätön reaktio silloin, kun jokin syys aiheuttaa tarpeen nopeasti hankkiutua eroon ongelmasta. Haava, jonka tarvii parantua ja puhdistua epäpuhtauksista, mustelma, muu trauma, väärä ravinotaine päässyt elimistöön, ja pitkä lista muita tilapäisiä syitä. Tulehduksen tehtävä on parantaa vaiva nopeasti ja siivota paikat putsattuun kuntoon. Hävittää ongelma pois. Sen se tekeekin tehokkaasti. Sen jälkeen tulehdus laantuu pois nopeasti ja täysin.

Vastasyntyneen lapsen tulehdusarvo on nolla. Ikää myöten kohoaa, mutta syynä ei ole ikääntyminen vaan virheet ja oikean ravinnon puute.

Viskeraalinen rasva, läski, on vararavinto, joka pitäisi ottaa käyttöön jo parissa vuorokaudessa. Nykyisessä elämäntavassa sitä ei otetakaan käyttöön jopa koskaan. 50 % siitä alkaa olemaan tulehduskudosta, koska ei ole tullut riittävän ripeästi käyttöönotetuksi.

Hiilihydraatteja on ravinnossa liikaa.

Elimistö tarvitsee omega-3 ja -6 rasvoja seuraavasti, 2 osaa kuutosta ja yhden osan kolmosta. Syömisvirheen tuloksena santi voi olla jopa 20 osaa kuuotsta ja yksi osa kolmosta, eli silloin virhe on erittäin suuri. Kalaöljyjen lisäksi kolmosta ja kuutosta saa pellavansiemnöljystä, mutta sen ongelma on siin, että siinä on kuutosta maksimimäärä jo heti, eli sitten ei pitäisi kuutosta tulla muualta. Esimerkiksi silloin ei saa käyttää enää mitään margariinia.

Ikääntymisen myötä sukupuolihormonien eritys alenee ja se aiheuttaa tulehdusta. Unen väheneminen aiheuttaa tulehdusta. Stressi vähentää unta ja unen vähyys aiheuttaa stressiä ja stressi taas aiheuttaa tulehdusta. Tupakointi aiheuttaa tulehdusta.

Vähennä hiilihydraatttien käyttöä ! Karppaa ! Pahimpia ovat vaaleat ja valkoiset hiilihydraatit. Mitä värikkäämpi ja tummempi hiilihydraatti, sitä parempi. Marjat hyviä, etenkin mustikka.

Stressinhallinnan opiskelu ja liikunta tärkeitä.

Pähkinät ovat terveellisiä, niissä arvokainta on arginiini. Valolta suojaamattomassa muovipussissa olevia pähkinöitä ei pidä käyttää. Pitää olla pakattuna laminaattipussissa suojakaasussa. Löytyy Lidliltä parhaiten.

Parapähkinät parhaita, mutta niitä ei saa syödä kuin 3 päivässä, koska niissä on niin korkeat pitoisuudet.

Arvokkaita:

antioksidantit

omegat 3 ja 6

ubikinoni, ubikinoli

d-vit

c-vit

e-vit

b-vit(myös b 6 ja 12)

magnesium

karnosiini

seleeni

sinkki

serrapeptaasi

beetaglukaani

Pygnogenol eli rannikkomännyn kuoriuute. Voimakkain vesiliukoinen kaupallinen antioksidantti. Voimakkaasti tulehdusta laskeva. vahvistaa kollageenia ja siten korjaa verisuonia kaikin tavoin. Typpioksidin tuotanto vähenee iän myötä, Pygnogenol vahvistaa typpiokisidin tuotantoa, siten kunnostaa verisuonia kaikin tavoin. Myös pähkinät toimivat näin. Pygnogenol tasaa verensokeria, koska se alfaglukosinaadientsyymin avulla sulattaa hiilihydraatit energiaksi. 2.) Pygnogenol estää nivelten tulehdusta. Nivelrikkohoito. Nivelissä rustoa syntyy ja kuluu, ja niin pitää ollakin. Pygnogenol annos suositus 1 mg painokiloa kohden päivässä. terapeuttinen annos 100-200 mg.

Vesimeloni on arvokas.

Omega-3:ea parahiten makrillissa ja sillissä, ei lohessa.

Margariini tuhopommia.

Aivot alkaa toimiin kunnolla jos ihminen syö 3 munaa päivässä, sillä hän saa vasta silloin riittävästi koliinia. Mainittava myös, että munat eivät ole epäterveellisiä. Kun munien käyttöä alettiin kieltään, samanaikaisesti alzheimerit alkoi lisääntyyn.

D-vitamiinia 125 mikrogrammaa päivässä tulehdusasioitten ja torjunna takia.

C-vit laskee tulehdusta

B-vitamiinit laskee homokysteiinitasoja

Ubikinoni koentsyymi:

antioksidantti. Lihasten aineenvaihdunta vähenee iän myötä. Ennen Ubikinoni oli reseptilääke sydämen heikkouteen ja lihasten heikkouteen. Vapautettu reseptipakosta, saa vapaasti. Kolesterolilääkkeet leikkaa pahasti ubikinonin. Jos käyttää kolesterolilääkkeitä, pitäisi käyttää myös ubikinonia. Usassa aina näin. Euroopassa ei tiedetä. Voi saada myös ravinnosta erittäin vaikeasti, syömällä poron sydämiä plus 3 kottikärryllistä pinaattia päivässä. Ubikinoni-luontaistuote otetaan aamulla. Illalla valvottaisi. Jos se ei ole tehokas, silloin henkilö tarvii hajotetumman version, ubikinolin, jota myös on saatavilla. Tekee voimaantumisen tunteen. Ubikinoni tekee voimaantumisen nopeasti, taas -kinoli kuudessa tunnissa.

karnosiini

serrapeptaasi sulattaa kuollutta kudosta. Valtimokovettumataudin parantaa plus putsaa plakit pois verisuonistosta. Hävittää tulehduksen pesäkkeet.

Sinkki laskee tulehdusta

Seleeni on mineraali. Parapähkinöissä paljon, siksi saa syödä vain 2-3 parapähkinää päivässä. Seleeniä ei saa tulla liikaa eikä lian vähän.

Wellmune-betaglukaani. Lännessä 50 vuotta ollut liian hygieeninen elämä ihmisillä, kaupungeissä jopa pitempään. Liika hygieenisyys aiheuttaa immuunisuuden heikkenemistä ja siten kaikkia sairauksia ja allergioita. Wellmine-betaglukaani tarvitaan jatkuvaan käyttöön.

painonhallinta:

1.) Vähennä hiilihydraatteja, lopeta valkeat ja vaaleat hiilihydraatit, lopeta myös sokeri, muista että myös luonnon oma hedelmäsokeri lihottaa, joten hedelmiä syödään harkiten. 2.) Lisää tummi värikkäitä kasviksia ja marjoja. Suosi kaaleja, salaatteja, pähkinöitä, marjoja, rasvoja. Rasvoja saat käyttää rohkeasti. 3.) Ei lainkaan kovetettuja rasvoja kuten margariinia tms. 4.) liikunta 5.) stressinhallinta plus kunnon unet, tupakoinnin lopettaminen 6.) rasvaton nestemaito ja rasvaton jogurtti ovat oikein tuhoisia ja myös sairastuttavia, lihottavia ja tulehdusta aiheuttavia.

Teetä ns kolmiolabra-tutkimus. maksaa noin satasen yksityisellä. Ei tarvi lääkärin lähetettä. Siinä tutkitaan 1.) Herkkä CRP (suos alle 1) 2.) D-vitamiini (suos 115 nmol/litra vähintään) 3.) Homokysteiinit (oltava alle 6,3).

Liian alhainen d-vitamiinitaso aiheutta autoimmuunisairauksia ja myös toisinpäin. Yhteys hyvin vahva.

Pillereinä on saatavilla turvallisia bakteereja. Sopii hoidoksi kaupunkilaiseen liian hygieeniseen elämäntapaan.

Miten tulehdus ja skitsofrenia ovat yhteydessä ?: Suoliston alueen tulehdus kehittää useita aineita, jotka sitten murtavat veri-aivoesteen ja syntyneistä aukoista tulehdus leviää aivoihin. Aivojen tulehdus on skitsofrenia. (Juha Korkeen lisäys: Skitsofrenialääkkeet aiheuttaa suolistotulehdusta, suoliston mikrobi- ja entsyymikannan heikkenemistä ja vääristymistä ja tulehduksen pahenemista. Siten skitsofrenialääkkeet aiheuttaa ja pahentaa skitsofreniaa.)

Juha Korkee