Tarpeet. Mihin suuntaan. Linkolaa seuraillen.

Tarpeet. Mihin suuntaan. Linkolaa seuraillen.
 
Liki kuormittamaton tarpeiden tyydytys.
 
Hallitsemattoman väestönkasvun eli vapauden viisaammuuden kannalla olevat ovat alkamassa mainostelemaan, että huumausainekulttuurin avulla tarpeiden tyydyttäminen on ainoa kulttuuri, joka on rakennettavissa liki luontoa kuormittamattomaksi, eli lähes 100 %:ttisesti luontoelämäksi. Juha Korkee.
 
Mihin suuntaan.
 
Kännykästä loppui virta kesken kommentoinnin. Virtaa saatuani kommentoitavaa tekstiä ei enää löytynyt millään kaivamisella. Kommentoin sokkona. Tytölle oli tullut aivovaurio huumeista. Äidin vaatimuslista oli seuraavaa rataa etenevä: 1.) Tyttö ei osannut käyttää huumeita tarpeeksi taitavasti, joka on meidän muiden syytä. 2.) Huumeiden käyttöä ei oltu tehty muiltakaan osin tarpeeksi hienoksi, tapahtui ulkona esim, eikä palatsissa. 3.) Huumeet eivät olleet tarpeeksi hienoja, jaloja. Tämähän lista on täysin yhteneväinen maamme hallituksen vaatimusten kanssa. Mistä Helsingin Poliisin ja KRP:een johtoja epäillään, syytellään. Eihän Poliisin, Lakeihin ja niiden jälkeenjääneisyyteen katsomatta, tarvitse, kuulukaan, olla kapinassa. Niin. Edellytetäänkö heiltä nyt Poliisikapinaa. Ja minä menneisyyden ajankohtana heille olisi ollut oikea ajanhetki astua kapinoimaan. Juha Korkee.
 
Linkolaa seuraillen.
 
Väkiluvun ollessa ihanneväkilukua suurempi planeetalla, tapahtuu ihmisen leikkaantumista. Mitä enemmän suurempi väkiluku, sitä selvempää ihmisen leikkaantumista. Luonto ei ota tappioita. Tappiot ottaa ihminen. Tosiasioita vastaan vääntäminen on paljain käsin kiviseinää vastaan vääntämistä. Juha Korkee.