Tapahtua, siirtyillä, seisahdella

[Kuvassa: kvanttifysiikan tapahtuma kuvattuna]
Tapahtua, siirtyillä, seisahdella
Kun huomaan, että ympäristössä on partikkeli siirtynyt ja sen jälkeen on jo loppu todellisuus hievahdellut, ymmärrän että se ensimmäinen partikkelin siirtyminen ei ole jäänyt tulostasoksi.

Monet kuitenkin luulee, että siinä on meidän tulostaso. Nämä luulijat joko taipuvat uuden mukaisiksi, tai uusi alkaa hajottaan heitä luonnon kiertoon. Niinpä sanat on ja olla eivät ole totta, sillä mikään ei sillätavoin ole, pysy, säily. Vaan kaikki liikehtii hiljalleen, kaikki yhteenlaskettuna nopeasti.

Sensijaan sanat tapahtua, siirtyillä, seisahdella lyhyiksi pikku hetkiksi, ovat paljon parempaa ja realistisempaa todellisuutta. Alakynteen ei tarvitse jäädä. Voi heti tehdä siirtoja koko todellisuudessa, jolloin mahdollinen vastoinkäyminen alkaa purkaantuun, vesittyyn, monin eri tavoin lakkaamaan, muuksi muuntumaan.

Vastoinkäymiset on vastavoimiin käsiksi pääsemisiä, voittamaan ne, tai tekemään rauha. Rauha.

Jaettu kännykällä 65, sähköpostilla 130, facebook Julkinen, Taimi ry foorumi, Helmi ry foorumi ja Helmin KOKEMUSASIANTUNTIJA blogi. harkittuani saatan laittaa vielä kolmelle verkostolle, joissa yhteensä 170 ihmistä.

Juha Korkee, Hyvinkää