Suomalaista elämää ja kuolemaa

Suomalaista elämää ja kuolemaa

Meitä ei voi pystyä syrjäyttämään johonkin pikkuiseen vankikoppiin pois ikiääretö tähtitarhojen todellisuudesta: Suomalaista elämää ja kuolemaa

1.) Riippumatta siitä onko se “Laillista” on totta, että maatamme köyhdyttää muiden hukkaputkien lisäksi kaksi suurta tällaista hukkaputkea: 1.) Tuotantoketjujen sisäiset korruptiot jotka näkyy tuotteiden hinnanmuodostuksen osina ja ohjevähittäishinnoissa ja on siten kirjanpidon sisällä. Tämän korruption yhteenlaskettu summa on valtava. 2.) Kartellismi (siis reaali-absoluutti kartellismi).

2.) Jotkut ihmiset odottavat ratkaisua lää-suunnalta, perimmältään niin, että lää-suunta kunnostetaan hyvään kuntoon. Ei pitäisi odottaa ratkaisua miltään ulkoiselta suunnalta, ei myöskään lää-suunnalta. On tervettä olla suoraan (tekemisissä) ikiääretö tähtitarhojen todellisuuden osana koko ympäristön kanssa, eikä jonkin kapean kiilan kanssa. Filosofia on oikea ote elämään. Sotatiede on korkein tiede. Filosofia on ymmärtämis-asiaa. Sotatiede on opiskelemis-asiaa. Juha Korkee.