Sikermä kesäkuun alku -18

Sikermä kesäkuun alku -18

Ainakin tuhansia vuosia sitten, mahdollisesti ja paljon kauemmin sitten, osa porukasta lähti väärään suuntaan. Siellä on saastuttava ja luontoa tuhoava-ylikuluttava, epäterveellinen, epäterveelliset hoidot, stressi seurauksineen, kuolemiseen uskominen ja sen seuraus pakkotahtisuus-kiire, ne talouden vääristymät jotka ei ole harmoniassa luonnossa, henkinen alamäki-surkastuminen, reaaliköyhtyminen. Aivan muuhun suuntaan on edettävä. Kaikki ei tajua tätä kerralla. Meidänpuoleinen porukka lähtee vetään ja kaikki vähin erin perässä. + reaali-totaali tasa-arvo. Juha Korkee.

Täällä täsmää! Ikiääretö tähtitarhojen todellisuudessa etenee evoluutio kaikkine ilmeineen. Tämä on hitaasti etenevä paino-arvo hidas paratiisisaatio, ilman mitään uskomista, ilman yliluonnollista. Siihen kuuluu se, että paikallisseudut ovat paikallis-yksilöllisiä. Meidän planeettamme seudulla virhe-elämä suurena ihmismassana leikkaantuu ja siitä valuu saastaa muiden päälle. Osa vähemmistöistä menestyy tuon saastan vaikeuttamaa menestystä. Sisua ja päättäväisyyttä tarvitaan, ja sitä taas ei synny ilman tiedostelua. Tiedostelu onkin perustava turvallisuustekijä. Juha Korkee.

Asioita menee ympäristössä (usein) surkeasti ja huonosti. Se on sitä, kun Linkola opettaa väestöromahduksia ja Jorma Kekki että luonto äiti karistelee ajoittain turhat kirput pois turkistaan. Minä opetan samaa: Kaikki eivät menesty. Juha Korkee.

Minusta vaikkapa masennuksenkin tausta tosien toiminnan pohdiskelu antaa vähä vähältä menestystä. Eräs masennuksen tausta on planeettalaistemme ihmisten enemmistön alamäki. Jos pitää lujasti kii enemmistöläisyydestä, joukon alamäki painaa ja alkaa lopulta masentaan. Taas osa vähemmistöistä menestyy. En tarkoita seksuaalivähemmistöjä, vaan kaikenlaisia “porkkanapenkin harventajia”. Juha Korkee.

Rauhan säilyttämisen tehtävä siirretty ulkopolitiikalta armeijalle. Tämä on aseilla uhkaamista, huonointa ulkopolitiikkaa. Televisiosukupolvet ovat vuosi vuodelta pahemmin henkisesti surkastuneita. Televisiot pois! Niin alkaa ajattelemista tapahtuun. Juha Korkee.

Onko se sittenkin loppu-tosissa vaan hyvä, kun epäterveellinen ja vaarallinen lisääntyy (huumeet, lääkkeet, haitalliset hoidot, politiikka, uskonto, muut harhaopit, rikollisuus, terrorismi). Liiat otukset hitaasti, nopeutuvasti, leikkaavat itsensä pois. Luonnonvoimat ovat totuudesta tinkimättömiä. Täydestä, valmiista, uudesta totuudesta tinkimättömiä. Asiat menee sillai, vaikka ihminen ei ymmärrä. Tai sitten on juuri oppimassa. Tuota menoa ei pidä vastustaa. Hyvähän asia siinä vaan on tapahtumassa, eikä meidän tarvi tehdä sen hyväksi mitään. Juha Korkee.