Realiteettitestaus pettää. Omaa korjausta.

 

Realiteettitestaus pettää. Omaa korjausta.

Todellisuus ei ole vaikea, vaan se on helppo. Jos luulee sitä vaikeaksi, on luulosairas.

Omatoiminen itseterapia siihen on ajattelun siirtäminen laajempiin sfääreihin, Suomeen, Eurooppaan, Vanhaan Mantereeseen, globaaliin, tähtitarhoihin, ikiääretöön.  Ja sen jälkeen siirtää ajattelua takaisin lähelle, ja taas senjälkeen taas uudestaan aina ikiääretöön asti, useita kertoja verkalleen ja eri alueiden ärsykkeitä vastaanottaen. Virheet karisee ajattelusta. Ajattelu oikenee ja suoristuu. On lopulta helppo.

Oppikoulussa ja Lukiossa, Opistolla ja yliopistossa, opetettiin, että saastuminen leikkaa pitkälle kehittyneitä eliöitä, kuten ihmistä. Taas sienet, homeet, hiivat, ja kaikki muutkin ihmiselle haitalliset mikrobit, sekä hyönteiset, runsastuvat paljon, paljon, saastumisen takia. Ihmiskuntaa kohtaa siksi näivettyminen, ja ihmiskunta voi kuolla kokonaankin.

Maapalloihminen on planeettansa mukana heikentynyt, näivettynyt, kolmea heikkenemistä. Kaikkia näitä kolmea jo 150 vuotta. Heikkenemiset: 1.) Hitaasti etenevä ekokatastrofi 2.) Hitaasti etenevä väestökatastrofi 3.) Hitaasti etenevä kulttuurikatastrofi eli reaalitalouden sammuminen ja nimellistalouden suosiminen ja leviäminen kaikkeen.

Näistä kolmesta kulttuurikatastrofi on edennyt hitaasti jo 350 vuotta ja väestökatastrofi on edennyt hitaasti jo 1000 vuotta.

Heikkenemisen kääntäminen menestykseksi olisi tarpeen. Erimielisyydet asiassa ovat laajat. Intelligenssiryhmittymät ovat toisistaan poispäin suuntautuneita, nyttemmin pysyväisluonteisesti toisistaan poispäin suuntautuneita. Siis tällä tavoin intelligenssiryhmittymät ovat uusien maapalloihmislajien varhaismuotoja.

Viime päivinä uutisvälineet täyttänyt superbakteeri on tätä juttua.

Juha Korkee, ajattelija, mielenterveysaktivisti, aktivisti, Hyvinkää