Reaaliköyhtyminen = luonnon kulutus x saastutus. Plus pesut.

Reaaliköyhtyminen = luonnon kulutus x saastutus
 
Reaaliköyhtyminen Suomessa etenee siksi, että vaurastumista tavoitellaan 1.) vanhoista virheistä kiinnipitäen, kuten esim elämän mielekkyyden tasaisehkosta vähentämisestä kiinnipitäen 2.) lisää virhettä hiljalleen tehden. Nythän näkyy jo ryssäntauti esim vanhustenhuollossa, vai onko se Pohjois-Korean tauti vai mikä. Vanhustemme syöksyminen pohjattomaan köyhyys-kurjuuteen yhteiskunnan varojen puutteen kuvana. Raha ei veny. Metsät on hakattu. Käyrä kääntyisi kyllä nousuun jos päästettäisiin reaaliarvoja muodostuun, mutta murska-enemmistö ei halua. Koska vallankumoustakaan ei tehdä pankrotti pahenee. Muistutus: Kokoomushan julisti aikoinaan omalla suullaan, että “Vaikka maa menisi tuhkaksi, nämä uudistukset tehdään”, ja esitteli noin kymmenkohtaisen listan. Juha Korkee.
 
Pätkis Kaanaan-kieltä ateistisesti ja uskonnottomasti. Paljon kertovampaa tässä tapauksessa, kuin vastaava suomenkieli olisi: Mä olen harrastanut jo myöhäislapsuudesta alkaen itse itselleni teoksen “Planeetan, planneetojen, vaiheita”, kirjoittelemista. Se on kyllä karttuva talletustili, sekä sijoituksena, uusiutuva, korjaantuva, tarkentuva, ja jäte-osia ulos heittelevä. Siitä on tullut todellisuuden kulkuja seuraileva, niinkin realistisesti, että loivat suunanmuutoksetkin jo näkyy. Kulkumme ei ole suora. Aineen totuus on niin vahva. Lego-palat runsastuu, koska ainetta syntyy tyhjästä, mutta toisaalta nämä Lego-palat sopivat yhteen vain ehdoillaan, ei liukuvasti. Juha Korkee.
 
Maakunnat ovat luonnollisia, kulttuurin normaali-ilmentymiä, jota kaikkea etenkin maalaiset rakastaa, ja josta kaikesta etenkin maalaiset elää. Siksi maalaiset inhoaa kahlehtimista eli maakuntahallintoa. Maalaiset ei halua mitään kahleita. Maakuntahallinto olisi ihan kauhea kahleisto. Moni kaupunkilainen luulee, että maalla Keskustan kannatus olisi jotenkin korkeata. Maalaisena muistan, tiedän, että siellä eletään koko poliittista karttaa, vieläpä äärikaupunkilaisiakin, kuten Piraattipuolue, jne. On totta, että pieni joukko Keskustapitäjiä on, mutta Suomen Lakeja ja Oikeuskäytäntöjä säädettäessä, laadittaessa, onkin kyseessä koko maantieteellinen maa ja koko kansa. Harrastakaa tällaista Suomi-kuvaa. 2.) Sote on nimenomaan kokonaan julkishallintoon perustuva ja sitä määräysvaltaa, ja rahoituksensa osalta poliittinen, siten julkista. Ns yksityisellä sektorilla yksityisyyden reaalisuus ja näennäisyys vaihtelee pitkällä asteikolla. Sote-yksityiset ovat tämän asteikon julkisimmassa, yksityisyysasteikon heikoimmassa päässä, siis julkisimpia. Sote on nimenomaan politiikkaa. Ei missään nimessä taloutta. Juha Korkee.
Julkisuus ottaa kantaa viherpesuun. Mielestäni pitää ottaa kantaa kaikkiin pesuihin, äidin, äitiyden, pesuja myöten. Koska kyse on laajasta Oikeus asiasta, odotan Oikeuksien johto-ihmisiltä julkisuutta tähän Oikeusasiaoiden laajaan joukkoon. Olen aina esittänyt, että maamme presidentin pitää olla pitkälle opintoja suorittanut Oikeustieteessä. Tälläkin kertaa on, ja usein on ennekin ollut. Juha Korkee.