Rajoittumat. Ei enää uusia hulluja. Terveemmin voimin.

 

Rajoittumat. Ei enää uusia hulluja. Terveemmin voimin.

Mikä aiheuttaa ihmispersoonien rajoittumat. Tarkoitan sellaisia henkisyyden, persoonan, rajoittumia.

Rajoittumia on ihmisillä aivan tavallisesti, monilla. Mä olen päässyt suuresta määrästä rajoittumia eroon, koska olen ihan tarkoituksella pyrkinyt niistä eroon. Ja paljastanut niitä itselleni, että homma onnistuisi.

Toisaalta oon huomannut, että monet varjelee ja puolustaa rajoittumiaan. He ei ymmärrä rajoittumien haitallisuutta. Eikä koko asian vakavuutta omalta kannaltaan eikä yhteisön kannalta, koko ikiääretö todellisuuden kannalta.

Intelligenssiryhmittymät ovat toisistaan poispäin suuntautuneita tässäkin asiassa.

Tämän viestin luettuaan kajaanilainen tuttava kysyi, miten rajoittumista voi päästä eroon. Vastaan siihen seuraavasti: Ihmisaivot toimii sillai, on sellaiset, että kun niihin tulee jokin tietoisuus, se muuttaa koko aivojen toiminnan uudenlaiseksi. Kun ihminen onnistuu huomaamaan itsessään rajoittuman, ihminen alkaa heti automaattisesti inhota sitä, ja niin aivotoiminta on kokonaan muuttunut uudelle suunnalle. Hän löytää rajoittumaan verrattuna muita uusia tapoja ajatella ja elää.

Miksi sitten toiset varjelee ja puolustaa rajoittumiaan. Se johtuu siitä, että he eivät ole tiedostaneet tilannetta kunnolla, kaikilta osiltaan, koko laajuudessaan. Ja niin rajoittuman haitallisuus on jäänyt heiltä näkemättä, löytämättä. Juuri tämä haitallisuuden löytäminen johtaa siihen tarpeelliseen inhoamiseen, ja muuhun suuntaan lähtemiseen.

Ajattelutauko.

Jatkuu:

Presidentti Tarja Halonen myönsi, että, kuten odotettiinkin, syksyn ja alkutalven mittaan on tullut mullistusta. Monet toimittajat kirjoittavat myös eri tavoin, että vanhaa romutetaan, uutta kasvaa villisti, ja on käynnissä kulttuurivallankumous. Nyt myös USAssa sekasortoisuus lisääntyy. Mun Kommunistiselle Työväenpuolueelle KTP:lle lähettämäni viestit on levinneet ideoidensa osalta piireihin ja monista asioista ollaan samaa mieltä.

Tavoittelen politiikan kannatuksen alenemista ja äänestysprosentin alenemista ja varmasti turhautumista noihin asioihin tapahtuukin ja ainakin poliittisuus vähenee.

Jotkin kirjoittajat on lukeneet myös mielenterveyssektorin julkaisemaa täältä hullujen puolelta ja esittävät samoja ajatuksia kuin meilläkin ratkaisuksi yhteiskuntaan. Kun hulluus lähtee ratkeamaan niin, että myöskään uusia hulluja ei tule enää, mullistus muuttuu totaaliseksi. Pari siirtoa sitä peliä oon jo saanut julkisuuteen ja lisää teen.

Ajattelutauko.

jatkuu:

Päivän punaviini keskihintaista vähän kalliimpi romanialainen Floare de Luna Feteasca Neagra. Vuodelta 2015. Hinta 8,91 €, 13,5 %, 0,75 ltr, luonnonkorkki.

Syy siihen miksi en tee kaikia siirtoja yhtenä rytäkkänä, on: 1.) Täällä on älymystö olemassa, en ole ainoa 2.) On tärkeää, että kaikki ja kaikentasoiset muut saavat, pääsevät, ehtivät, tekemään runsaasti omia siirtojaan sekaan, ja tulevat tehneeksi. Se sitoo heitä hommaan ja homman äärelle. 3.) Tapahtuu sellaista johon pääsen tekemään tilanteenkohtaisia huippusiirtoja, jotka on supertuoreita, kuten Imatran ampumistapauksen jälkeen heti tuoreeltaan. Näin saan panokseni tehoamaan koko ajan kovempina ja kovempina panoksina. Tämä kovuus ei ole älylle vierasta fyysistä väkivaltaa, vaan sen voima on paljastavuudessa.

Yleisön tietoisuus runsastuu, kansanterveys kohenee, ja terveempi kansa tarttuu terveemmin voimin asioihin. Esteet murskataan älyllisesti. Paljon kirjoittaen.

Juha Korkee, ajattelija, mielenterveysaktivisti, aktivisti, Hyvinkää