Puhdistusta ja öljy-kertausta

 

Onko monellakin ollut noitten Frantsilan Detox-puhdistustippojen kanssa sellaista ongelmaa, että alun innostus lopahtaa oudosti? Oon ratkaissut mistä se johtuu!

Tipat poistaa ympäristömyrkkyjäämiä, lisäainejäämiä, ja lääkejäämiä niin suurella voimalla, että vatsa menee kuralle ja kura valuu housuihin. Moni lopettaa tippojen käytön tämän kokemuksen takia. Näin kävi mullekin ensin. Lopetin käytön ja olin surullinen.

Noin kuukauden surtuani muun ohessa sitä, että jään myrkkyjen uhriksi, kun en saakaan puhdistettua itseäni, keksin seuraavan kokeilun: Jos kerran myrkkyjä poistuu noin rajusti ja se rikkoo vatsan, alankin käyttään aluksi pienempää annosta. Otin siis aluksi vain 4 tippaa, vaikka ohje on 25 tippaa. Kaikki meni hyvin ja vatsa ei rikkunut yhtään. Sitten viikko viikolta kasvattelin annosta. 6 tip, 8 tip, 10 tip, jne. Ja tunsin jo myös puhdistumisen. Pääsin aina täyteen 25 tippaan ja vatsa pysyy täysin kunnossa. Puhdistun.

Planeetalla on liikkeellä monenlaista Detox-nimistä ja kaikki ne ei ole turvallisia käyttää. Frantsila on turvallinen; Luomuyrttiuutosseos voikukan, takiaisen, ja hierakan juurista, nokkosen, ratamon ja punajuuren lehdistä, puna-apilan, siankärsämön ja kehäkukan kukista, sekä voikukan, nokkosen ja siankärsämön kukkaterapeuttisista uutoksista.

Frantsilan lausunto: Puhdistaa ja antaa voimaantumista esimerkiksi väsymyskausina.

Nyt oon käyttänyt täyttä 25 tipan annosta 2 viikkoa joka päivä ja vatsa on ihan normaali. Ja sydän hyppelee ilosta. Saan puhdistettua itseni nyt paljon paremmin kuin mihin ne amerikkalaiset voikukan juuri pillerit pystyi. Frantsilassakin on voikukan juurta, ja hyvin monenlaista muutakin. Tuntuu siltäkin, että ruoka tehoaa paremmin, eikä siksi tarvi syödä niin valtavan paljoa. Tottakai, kun ravintoaineet pääsee  esteettömämmin imeytymään, kun kuona-aineet ei oo esteenä.

Sitten vielä öljyistä kertauksen omaisesti: Vielä kalliita erikoisöljyjäkin parempiin aivo- ja terveystuloksiin on mahdollista päästä tavallisen oliiviöljyn runsaalla käytöllä. Kurkkua karvastelematon Luomu oliiviöljy Borges Extra Virgin löytyy S-Ryhmittymästä hämmästyttävän halvalla, muistaakseni 0,5 ltr alle 7 €.

Muunlaisista väitteistä huolimatta oliiviöljy säilytetään huoneenlämmössä valolta suojattuna ja käytetään huoneenlämpöisenä. Lämmittäminen tuhoaisi terveyshyödyt. 0,5 ltr pullo kuluu yhden ihmisen käytössä riittävän nopeasti, niin, että jääkaappia ei tarvita. Toiseksi myös jääkaappi tuhoaisi osan terveyshyödyistä. Jotkut väittää sitä jääkaappiaan härskiintymisen estämiseksi. Se liittyy siihen kulttuuriin, jossa öljyä ei käytetä nopeasti loppuun, vaan säilytellään pitkiä aikoja.

Juha Korkee, ajattelija, mielenterveysaktivisti, aktivisti, Hyvinkää