Puhdistautumis-tipat ja uni, nukkuminen

Puhdistautumis-tipat ja uni, nukkuminen.

1.) Vastaukseni eräälle miehelle, joka kyseli asiasta:

Maailmalla on myynnissä, ja suomessakin, monenlaista Detox nimistä tuotetta ja läheskään kaikki ne eivät ole turvallisia, saattavat olla jopa puhtaasti lääkkeitä lääkkeille tyypillisin tuhoisin seurauksin.

Monella miehellä on sellainen käsitys, että yleisterveyden hoitamiseen, puhdistautumiseen ja ravintolisiksi tarkoitetut valmisteet ovat naisten hömppää ja siten täysin tehottomia ja että niissä ei ole voimakkaita aines-osia. Sen vuoksi he ottavat sen kannan, että valmistetta sopii käyttää ohjeeseen verrattuna paljonkin suurempina annoksina, jotta se edes vähäsen tehoaisi. Tämä on täysin väärää touhuilemista. Tuloksena munuaisvaurioita ynnä muuta traagista, hengenvaarallista, vammauttavaa.

Kirjoittelenpa vielä tähän mitä Frantsilan Detox-puhdistautumis tipat sisältää, niin asia vielä perusteellisemmin selviää: “Luomuyrttiuutosseos on valmistettu voikukan, takiaisen ja hierakan juurista, nokkosen, ratamon ja punajuuren lehdistä, puna-apilan, siankärsämön ja kehäkukan kukista sekä voikukan, nokkosen ja siankärsämön kukkaterapeuttisista uutoksista”. Se ei siis missään tapauksessa ole heiveröistä, vaan kyseessä on voimakas rohto, jota ei saa ottaa huolettomasti ylisuurina annoksina. — Frantsilan Detox poistaa elimistöstä kuona-aineet, saasteet, elintarvikkeiden lisä-aineet, lääkejäämät. Jos aloittaa annoksella 25 tippaa 1,5 dl veteen sekoitettuna, menee ilmanmuuta vatsa rikki ja kurat valuu housuihin, koska rohto poistaa haitta-aineet elimistöstä niin suurella voimalla ja rytäkällä. Pitää aloittaa annoksella 4 tippaa 1,5 dl veteen sekoitettuna, ja kasvattaa annosta vähin erin viikkojen myötä 25 tippaan. Näin saa ongelmitta puhdistumisen tapahtumaan.

2.) Uni-asiat, nukkuminen. Omaa kehitelmää:

En mitään ironiaa tarkoittanut äsken ja sitten kun piti vastata, kone ei suostunut häiriön takia toimimaan. Yritän uudestaan.

Se mikä unettomuutta aiheuttaa, voi olla ravinnepuutoskin, kuten joku mainitsi, että magnesium tabletti illalla otettuna antaa hänelle hyvät unet. Myös liian vähäinen suolan saanti aiheuttaa unen heikkenemisen. Ja moni muu ravintoaine voi myös olla tärkeässä asemassa.

Se mikä henkisyydessä aiheuttaa unettomuutta, on vieraantuminen-tiedostamisen jääminen kapealle alueelle, tai jotain sellaista. Vieraantuminen voi sijaita otuksen todellisuudessa myös useina sektoreina eri suunnilla todellisuutta. Todellisuuden kohtaamattomuus aiheuttaa unettomuuden ja muunkin huonon terveyden. Tilanne korjaantuu, kun otus kohtaa koko todellisuuden, myös noiden vieraantumis-sektoreidensa todellisuuden. tarvitsee kohdata kaikki asiat, myös se mikä on vääryyttä tai erehdystä. Ja se millä tavoin itse on näissä asioissa. tarvitaan vieraantumisesta ulos tuleminen, tiedostelu, tietoisuus, todellisuuden kohtaaminen. Tällainen vaatii, kuluttaa voimavaroja, antaa illalla luonnollisen väsymisen, ja uni tulee lailla pommikonelaivueen. Pitkä kunnon yö-uni lataa akut, koska ne olivat jo tyhjentyneet. Jos ihminen ei käytä energia-akkujaan päivän mittaan loppuun, ei luonnollinen väsyminenkään tule, eikä unikaan tule ja on uni vaikeuksia. Näin yksinkertainen tämä asia on.

Voi kuitenkin vaatia kekseliäisyyttä, oivalluksia ja herkkyyteen, herkistymiseen, virittäytymistä, se että onnistuu löytämään vieraantumisensa. Löydettyään on kyllä sitten jo helppoa ja riemullista valloittaa nuo alueet.

Minulla auttoi se, kun murtauduin ulos rikkaan Pohjolan ja Lännen umpiosta koko lopun planeetan todellisuuksiinkin vielä. Rikkaudesta ei ollut ollut minulle haittaa, mutta siitä oli kyllä haittaa, että en elänyt koko todellisuudessa, vaan ainoastaan Lännessä. Lähdin mukaan Kehitysmaayhdistyksen toimintaan ja se varsinkin oli tehokasta. Aloin lukea myös alan lehtiä, joista Kehitys & Utveckling -lehden saa ilmaiseksi. Se on Valtion puolueeton lehti ja löytynee Ulkoministeriön sivuilta, tilataan Postitse kotiin ilmaiseksi.

Tähän kuuluu se, että toimin otuksena oikein, myös löytämäni uuden suhteen oikein. Moraalisesti ja eettisesti oikein. Kannan otus-vastuuni. Se on konkretiaa ja tuntuu lujasti, kun muistaa, että lapset ja nuoret ovat varmuudella uhreja, eivät voi teoriassakaan olla syyllisiä. Tunnen sen ja se määräilee tekoni. Vieraantuminen on voitettu ja unet ovat kunnolliset. Tietysti näistä syistä joudun sektoreittain nousemaan vanhan vallan rakenteita vastaan. Jos demokratia toimisi oikein, tämäkin yksi ääni, yhden äänen verran ohjaisi. Seurailen kyllä ohjaileeko.

Juha Korkee, ajattelija, mielenterveysaktivisti, aktivisti, terapia-asiakas, Hyvinkää