Multa Työkansan Sanomissa pe 24.11.2017

Kommunistisen Työväenpuolueen äänenkannattaja Työkansan Sanomat julkaisi nyt perantaina 24.11.2017 uudenkirjoitukseni, jossa viittaan samassa lehdessä kolmisen viikkoa aiemmin ilmestyneeseen kirjoitukseeni.

Jäljennös tästä uudesta:

Maailmankaikkeusmalleista

Ihminen, jokainen, on vajavainen. Emme ole sidottuja vanhoihin esityksiimme, saamme muutella ja kumoilla niitä, ja tehdä uutta. Tässä tätä viime kirjoitukseeni viittaillen.

Aristoteles rakensi maailmankaikkeusmallin. Se ei ollut uloimmalta osaltaan vapaa aineeton äärettömyys, vaan se rajoittui ulkoseinämään, jolla oli seinämän sisäpinta, muttei ulkopintaa. Tämä malli on erheellinen, sillä tällaista ai luonnossa ole, ja tämä on myös mahdottomuus.

Amerikkalainen maailmankaikkeusmalli on myös rajallinen, sikäli erehdys, ja mahdottomuuskin.

Minun rakentamani on seuraavanlainen: Materianseutu, jota ympäröi vapaa aineeton äärettömyys. Tällainen luonnossa on. Ja tällaisen ajatteleminen, kuvitteleminen, on terveellistä, ja rauhoittavaa. Ikiääretö tähtitarhojen todellisuus. Ikiääretö ilman sanan loppu-ännää. Jos loppu-ännän laittaisi, toisi se taas mieleen jonkin rajallisista malleista, eikä vapaata äärettömyyttä. Vapaa äärettömyys tarvitaan.

Juha Korkee, Hyvinkää

Lehteä jaetaan tilaajien lisäksi muun muassa Helsingin Metrojunien matkustajille. Moni onkin löytänyt sen sieltä. Lehden voi myös tilata Postitse kotio, vaikkei olisi puolueen jäsen, jollai se mullekin tulee. Tämä oli jo noin kuudes kerta, kun tämä lehti julkaisi mun kirjoituksen.

Henkilökohtainen tavoitteeni on saada politiikka, poolisuus, puolueellisuus, puoluelaitos ja politikointi nollille asti. KTP:n pääsihteeri kirjoitti viimeistä edellisessä numerossa, että tähän suuntaan myös kommunistit marssivat. En ole anarkokommunisti, vaan porvarillinen tasa-arvo anarkisti. Juha Korkee.