Mitä ajatteli peremmiltään, lapsemmiltaan

Mitä ajatteli peremmiltään, lapsemmiltaan

Suomen Pankki huomautti hiljattain liian suuriksi kasvaneista asuntolainojen summista x liian pitkisi venyneistä maksuajoista. Asuntokaupan jo kaksivuotista maton alle piiloon lakaistua kriisiä on pönkitetty vastuuttomalla lainoittamisella. Taas.

Aikuistuminen on usein matka alkujuurilta vilppiin ja vilpissä eteenpäin, koska “muuten ei pysty elättään itseään ja perhettään”. Kyky muistaa alkuperäinen itsensä hioutuu pois persoonasta vammautumis sarjan, ketjun hiomana. Tuo muistikin oikein hioutuu irti pois ja etenee kehon poistaessa sen jätteinä paljolti vessan pyttyyn.

Siksi yhteiskunnilla ei ole varaa kehareitten oikeusturvaan, vaan näiden oikeusturva onkin vaihdettu sosiaaliturvaksi, koska se tulee halvemmaksi yhteiskunnille.

Siksi yhteiskunnilla ei ole varaa hullujen oikeusturvaan, vaan näiden oikeusturva onkin vaihdettu sosiaaliturvaksi, koska se tulee halvemmaksi yhteiskunnille.

Murteellinen lainaus terveen suusta: “Kukaan ei rupee, rupeais, elään sillai kun kehareiden ja hullujen mukaan mitä nää ajattelee elämästä”. Aikuisuus, miehisyys, seksikkyys, menestyjyys, ovat muuta.

Vilppi on kehittymisen hedelmää, väärään suuntaan kehittymisen. Ensin vilppi leikkaa havaintotarkkuutta, sitten älyä + muistia, ja edelleen ruumiillista terveyttä. Rahoissa vähentää reaalista ja lisää nimellistä.

Suuren väkiluvun tarvitsevat yksittäisten petosten pienen koon saavuttamiseen yhteenlasketun summan suureten. Maalainen on nääs tyhmä, “ei tiedä miten tyhmän taskut tyhjennetään”. Maalaiset saa tietoa miten heidän tahallaan kaupunkeihin oikein työntämänsä raha siellä käytetään, aina kaupunkikoon kasvaen suurkaupungeiksi asti ja lopulta metropolialueeksi. Eräs uusista tällaisista tiedoista on, että varttuneen aikuisen ikäinen äitihahmo Helsingistä, korkeasti akateeminen, esitti taannoin vaatimuksen tyttöjen piikityspalatsien rakentamisesta. Maaseutu on alkanut heräämään näihin rahankäyttösuunta asioihin. Muutenkin, kaupungeissakin nousee vastarinta ja kritiikki ja paremman ehdottelu, jopa tekeminen. Grynderismin rappio, rakentamis tiivistäminen. Välinpitämättömyys nuorison kokemasta elämän ideattomuudesta. Raha saa arvoja tähän tapaan: = Varaste, politiikkalappu, jne. Työ: = Mukavuus, helpotin. Älykkyys: = Tyhmyys. Oikea elämäntapa: = Aivot narikkaan kulttuuri. Juha Korkee.