Maaliskuun alun sikermää, Osa 1.

Maaliskuun alun sikermää, Osa 1.
 
Oikealle mentäessä ote todellisuudesta laajenee. Vasemmalle mentäessä taas syöksytään kapenevaan putkeen. Kunnes aivan äärivasemmalla vasta äkisti laajeneminen.
 
Anarkismi on aina todellisuudenlaajuista vasemmalle, keskelle tai oikealle sijoittumisestaan riippumatta.
 
Otetaan esimerkki: Vasemmistopiireissä talouden opiskelua ja harrastamista pidetään Saatanasta olevana, ja tyyppi nostetaan kadulle.
 
(Huomautus: Marx, Engels ja Lenin tutkivat taloutta hyvin edistyksekkäästi. Seuraajat eivät ole jatkaneet.) Juha Korkee.
 
 
Kokoomus-sateenvarjo sote kansantervys
 
Virhe, kuin virhe, seuraukset, kostautuminen. Kukin hukkaputki pienimmästä suurimpaan, samoin kukin vääryys pienimmästä suurimpaan, kiristää verotusta, alentaa tuotteliaisuutta, ja “sairastuttelee” tuotannon josta seuraa vielä syntyvienkin tuotteiden viallisuus, se sekunda. Kokoomus on esittänyt, että hukkaputki -sanan käyttö pitäisi kriminalisoida. Kukaan poliitikko Suomessa ei nyttemmin osaa taloutta. Esim poliittisten suojattien sijoitteleminen tienaamishommiin tuotantoketjuihin on tuhoisaa. Sote alan ammattilaisena olen lähi-harmistunut näistä suojateista sote alalla. He ovat milloin mitäkin ajattelua, ja jos heitä aletaan ajaan ahtaalle, he alkaa sanoon, että he on kyllä Kokoomuslaisia, koska se on varma sateenvarjo antamaan suojan mitä tahansa vastaan. Näin on toimittu maassa jo kauan. Nämä suojatit, loiset, ovat vakava uhka yhteiskunnalle, mädättävät kaiken, kiristävät myös verotuksen. Yksityiselle siirrettyinä heidän raha-rasitus yhteiskunnalle, jatkuu. Meidän pitäisi oppia kansantaloutta, ja lopettaa kuvittelemasta ja väittämästä, että kansantalous on kommunismia. Nyky Suomessa se on sekataloutta, eikä kansantaloustiede kokonaan osattuna esitä mihin suuntaan tässä asiassa pitäisi mennä, ei liioin kannata nykyistäkään systeemiä, on politiikatonta. Juha Korkee.
 
 
Runsaastirokottamissairaus
 
Ihmiset ei tuota. Luonto järjestää kyllä tapahtumista. Tulossa on esimerkiksi runsaastirokottamissairaus. Olen näkevinäni sen alkamista jo Uutistietojen perusteella. Ehkä myös runsaan lääkkeidenkäytönsairaus. Luonto ei ole hidas eikä myöhässä. Luontoon tutustumisessa, perehtymisessä, on tärkeää oppia löytämään sen uudet asiat, ne ovat seurauksiakin, sekunti sitten tapahtuneista vanhoista asioista. Esim ihmisen virheet näkyvät jo seuraavana sekuntina luonnon reagoidessa. Tietoisuus, tiedostelu, on paras turvallisuus-asia, ja mielestäni myös ainoa. Juha Korkee.
 
 
Kerran vielä. 70 % velvoittaa
 
Ties kuinka monetta kertaa peräkkäin tilanne, että kukaan ei perimmältään halua hallitukseen, ennenkaikkea ei pääministeriksi, eikä muillekaan tärkeimmille ministeripaikoille. Kaikki puhuu, että on varmaa, että politiikassa on rakenne- ja idea vikaa, ja ollaan epävarmoja demokratiastakin, toiset sanoo, että nykyaikaan nämä kumpikaan ei sovi. Mitä kansa luulette meidän demokraatti poliitikkojen tekevän, sitten kun taas olette antanut 70 %:ntin luottamuslauseen demokratialle, politiikalle. Minä kerron. He tekevät ties monettako kertaa jo epätoivoisen yrityksen, “pojat nyt, kerran viel”, vaikka sensijaan haluaisivat jo siirtyä uuden hahmotteluun. 70 % on niin painava määrä, että täysin tuhoon tuomittuunkin yritykseen vielä lähdetään. Kun kansa velvoittaa. Lopetin äänestämisen 1999. Juha Korkee.