Lopultakin oikeaan sarakkeeseen. Remontti ohi. Syyskuun sikermä.

Lopultakin oikeaan sarakkeeseen. Remontti ohi. Syyskuun sikermä.
Sain just tietokoneen remontista. Syyskuun sikermä.
Ehdotukseen, että jotain rajattaisiin pois, vastasin seuraavasti: Mutta mitä ovat ne pois rajattavat asiat. Mielenterveys = ikiääretö tähtitarhojen todellisuuden tiedosteleminen = filosofia. Filosofia on synnyttänyt laskennon. Ja psykoanalyysin. Murusenkin pois rajaaminen aiheuttaa heti sillä painolla sairaushulluutta. Vakavia asioita. Ei millään tavalla leikin asioita. Juha Korkee.
Oikein = luonto-oikein. Juha Korkee.
Miten helppoa on oppia laskentoa, ja vain vähän sitä vaikeampaa oppia lukemis-kirjoittamista. Miten helpot ovat siis “maailmanvalloitustaidot”. Uskomattoman harva kuitenkaan askaroi-ahkeroi näiden äärellä. Ja valta-enemmistö muualla on pohjattoman turhautunut. Nyrkkiä lyödään pöytään: “Mulle satanen lisää”. Vaikka nyky satasessa on vain lampaan henkäys rahan arvoa ja loppu-osa muitten työntämää politiikkaa, inhottavaa, vastenmielistä, ja vääryydellistäkin. Ehdotan, että palaamme lukemis-kirjoittamis ja laskento askarteluihin ahkerointeihin. Raha löytyy väärä pois murtuen. Lampaanhenkäyksillä ei elä. Juha Korkee.
Yli-töitten paljous ongelmaan ja ylityö kieltoon: Kun seksuaalisuus on epäkunnossa, kotona olisi kurjaa, ja töissä ajatukset askaroi siihen verrattuna kivampien asioiden parissa. Tämä on lohtuhuvi varojen puitteissa. Juha Korkee.
Siihen pohdiskeluun onko meissä Neandertal-muinais-ihmisen geeniperimä sekoittumaa: Mä olen valta-osalta suomalainen ja lisäksi vähän tataari, juutalainen, ja mustalainen. Suomalaisuus jo on pitkällemenevän esi-isä maapallokartan osalta laaja kartalla. Ja on noi muutkin laajoja. Juutalaisuuskin on laaja, jos sen menneisyys otetaan (ei tietenkään uskonnollisuuden mukaan). Siis mun kokonais menneisyyskarttaan on varmasti osunut vaikka miten paljon neandertalejakin, kenties Denisovan ihmisiäkin, aika varmasti Gibraltarin yli tulleita Cro Magnoneja, jne. Tataari-sekoittuma ulottuu myös Kiinaan asti. Ja lisäksi tätä “nykyihmistä”, lienee tullut Afrikasta Lähi-Idän reittiä. Kaikki nämä ovat suomalaisilla enemmän ja vähemmän tavallisia. Noi, mitkä ei oo tulleet merten poikki, on sitten tulleet Karjalan reittejä vaikka miten kaukaa. Juha Korkee.
On totta, että huumetta kokeneen persoona alkaa haluaan kaikkien rikosten tekemistä. Ja on totta, että kaikkia rikoksia tehneiden persoonat alkaa haluaan huumeita. On totta, että osa terrorismeista ei ole huumeiden käyttäjiä, koska ovat kovaan kuntoisuuteen pyrkijöitä ja siten pitkällä terveysopissa. Huumeet ovat epäterveellisiä. Sellaisessa terrorismissa ei ole välttämättä muuta pahaa, kuin se osa, joka ylittää rikoksen rajan. Rikoksia ei saa tehdä. Juha Korkee.
1.) On ennustajia, jotka julistaa, että letkuttamisesta on mahdotonta siirtyä reaalitalouteen. He koeponnistavat sitä kuinka moni uskoo tuohon ja samalla yrittävät myös masentamisella saada tuon joukon jäseniksi nekin, joilla vielä oli toivoa.
2.) Näyttää siltä, että kaikki letkuttaneet ei siirry letkuttamisesta reaalitalouteen. He myös vastustavat mitä tahansa kirjanpidon täsmentämisiä täsmentymisiä, koska ymmärtävät, että täydellinen kirjanpito merkitsisi heille nopeata nälkäkuolemaa. Taustalla on varmuus siitä, ettei osaisi reaalitaloudella itseään elättää.
3.) Planeetalla tehdään kirjanpidon täsmentämistä perinteisessä Lännessä, Venäjällä, analyysina Kiinassa ja sen lähi-ystävämaissa, kiinalainen analyysi alkoi leviään Afrikkaan parikymmentä v sitten ja on isoissa mitoissa myös hallinnoissa nykyään.
4.) Monet, lähinnä kehitysmaat, on jättäneet väliin kokonaan letkuttamiskulttuurin, ja on edenneet suoraan vanhanaikaisesta reaalitaloudesta uudenaikaiseen reaalitalouteen.
5.) Letkuttaminen ei ole sellainen voimien voima joksi sitä jotkut mainostavat. Juha Korkee.
Sensijaan, että vaadimme, että a:iden on elätettävä b:eet, voimme itsenäistyä eroon. A:iden joukoksi, joka elättää itsensä, ja B:iden joukoksi, joka elättää itsensä. Itsenäistyminen voi tapahtua hitaasti portaattomasti. Juha Korkee.
Jonkun facebook-väärinkäsitykseen valaisin seuraavaa: Minulta kysyttiin olenko tuo syytetty Poliisi. Kysyykö kysyjä sitä olinko minä Juha Korkee tuo väärin toiminut Poliisi, vai mitä kysyjä kysyy? Minä Juha Korkee, olen jo pitempään ajatellut, ja levittänyt tällaista. Kun koko muodollisen johdon hierarkia alas asti on lahonnut, ja on syntynyt kulttuuri, jossa väärin toimimista pidetään kypsänä malli-aikuisuutena, ja oikeintoimimista mielisairauden suuntaisena lapsellisuutena, ei voida enää ajatella niin, että muodollinen johto ojentaisi joukon, vaan tuossa ravassa rypevien tulee itse lähteä oikeata yhteiskuntaa rakentamaan. Nousta tuosta ravasta, välittämättä omastakaan menneisyydestä. Ei voida ajatella että tehtyjen virheiden puolustamisella edettäisiin. Tehdyt virheet on tuomittava. Myös omat tehdyt virheet. Sellaisessa on todellinen voima, joka rakentaa kunnollisen yhteiskunnan. Minä en ole Poliisi, vaan hullu aktivisti ajattelija. Juha Korkee.
Alkuluvuista löydetty (piilotettu) järjestys. Siispä julistamani kaareutumaton suora ikiääretö on oikea. Ja julistamani sopimukseton oikeinlaskeminen on oikeata. Uutinen tuli just äsken. Juha Korkee. P.S: Arkijärkeen käypää. Juha Korkee.