Lokakuun loppupuolen sikermä

Lokakuun loppupuolen sikermä
Valkoisen ihmisen kädenjälki
 
Suomi jatkaa, Afrikasta vanhalla tutulla linjallaan, nyt myös Romaniassa. Haluan kritisoida tätä: Afrikassa on käynyt valkoisen ihmisen kädenjäljellä näin: Naisiin on suunnattu kaikki mikä irtoaa + miesten raskas ja miljoonakertainen kielteinen leimaaminen globaalitiedotuksessa. Miehet on kokoontuneet metsiköihin, muodostelleet asemies joukkioita ja alkaneet hyökkäilemään ihmisten kimppuun ja ryöstelemään. Nyt tämä sama tapahtuu Romaniassa. Valkoisen ihmisen kädenjälki on hirvittävä kaikkialla mihin se vaan ulottuu. Hyi olkoon. Juha Korkee.
 
Organisaatiot
 

Rauhanaikaisen yhteiskunnan pahin miinus-tekijä on se, että uusin osaaminen ei ole koskaan sama kuin käyttö-osaaminen. Tavallisesti toiseksi uusinkaan osaaminen ei. Eikä kolmanneksi uusin. Sensijaan käyttö-osaaminen on se, jonka enemmistökannatus haravat pystyy käsittään, eli typerämmistö. Usein sotavuosien matkalla on sitten tultu siihen surkuhupaisaan naureskeluun, että jos sodanaikaiseksi kunnolla syventynyt organisaatio olis ollut käytössä rauhanaikana, mitään sotaa ei olis ollut lähelläkään tulla. Sensijaan rahoiksi ja rikkauksiksi olis lyöty oikein kunnolla yhdessä naapurimaiden kanssa. Nämä ovat Suomen Armeijan tavallisia ryhmänjohtaja-oppeja, ei siis peräisin jostain norsunluu-torneista. Juha Korkee.

 
Björn Wahlroos -keskusteluun
 
Björn Wahlroos -keskusteluun osallistuin: Nykyään kaikki alemmasta keskiluokasta alaspäin (melkein kaikki), kannattaa porvarillisuutta. Mutta se, mitä ja millaista porvarillisuutta, ei tilastollisesti (hajontakuva), ole selvillä porvari poliitikoille, ei edes Perussuomalaisten. Ja vain yksi näistä ryhmittymistä on rahattomuuden x täysin luontaiseduilla, elämisen kannalla, jonkinlaisena, johonkin suuntaan ääripäänä. Juha Korkee.
 
Hulluus
 

Hulluus ei voi olla kenellekään tulojen lähde, ansainta keino. Tulot pitää jättää pois. Kanssaihmisyys jää jäljelle. Ja Rikoslaki ja kunnon Oikeuskäytäntö. Tämä riittää. Juha Korkee.

 
Televisio, olut, tupakka
 

Yöllisen televisionkatselun terveyshaitat on mittavat, mukaanlukien, että sotkee koko vuorokausi-elämän, mukaanlukien kaiken syömisen. Tilannetta pahentaa yhtälö yötelevisio+olut+tupakka. Juha Korkee.

 
Tuhot aste asteelta
 

Huume asiat maamme johdon kanssa: Hentonen, silti uskomattoman kova juttu. Mielihyvä-unelmat, tuho, riippuvuudet kuten psykologisen alemmuuden aiheuttamat, toisen ja seuraavien asteiden tuhot. Paljonko numeroina, laskentona. Linkola ennusti väestöromahdukset, jota myös heikkenemiset ovat, senlisäksi, että kuolemiset(kin). Juha Korkee.