Lihan,maidon ja munien syönti, ja syyllisyyskysymykset. Riista.

 

Munavalkuaista ja maitoa niin, että tuotannossa ei tarvita eläintaloutta, ei eläinten kärsimystä, ja saasteita tulee vain murto-osa eläintalouteen verrattuna, samoin energiaa kuluu vain murto-osa eläintalouteen verrattuna.

Tämä uutinen on nyt jaettavana olevassa Voima -lehdessä. jota jaetaan ilmaiseksi Kirjastoissa ja Matkahuollon toimipisteissä, kuulopuheiden mukaan myös suurimmilla rautatieasemilla, vaikka en itse ole siellä kyllä nähnyt.

Voima, sivut 20-21. Otsikko: Reilun munan metsästys. Munantuotantouutisen lisäksi jutussa on myös tämä maidontuotanto uutinen.

Viime talvena levitin jo samanlaisen uutisen napattuna msn-uutisista netistä, lihantuotannosta. Tämä keinoliha tulee markkinoille halparuokalaketjuja myöten viidessä vuodessa.

30 vuotta sitten aloin haaveilla siitä, että tällä tavoin onnistuttaisiin tuottamaan kaikki liha, kala, lintu, maito, muna. Erikoisesti silloin uneksin riistan saamisesta kaikkien ulottuville, tarvitsematta ampua eläimiä. Puhuin tästä ihmisille ja minua pidettiin hulluna. Sitten aloin vaieta. Nyt on riemullista lukea näitä uutisia maailmalta.

Juha Korkee, ajattelija