Kustannukset, sotilas-asiat, mt-auringonlasku

Kustannukset, sotilas-asiat, mt-auringonlasku

Esitän kustannusten kasvulle toisenlaisen vaihtoehdon: Ajetaan Valtio alas ja Läänit alas, ja lakkautetaan. Ja jatketaan vaan maakunnilla, kunnila, kylillä ja muilla kunanosilla kaupunginosilla. Ei tarvita koko sitä valtavaksi nousemassa olevaa jättiläishukkaputkea mikä olisi nykyisen maan yhtenäisenä pitämisen kaikki eri asiat. Siitähän on tulossa vaan jättiläishukkaputki, nimittäin ihan tarpeeton vääntäminen, nämä kulttuurialueethan on pitkälti samat kuin maakunnat, ja niiden voidaan hyvin antaa vaeltaa vapaasti omiin suuntiinsa, ja toisiinsa verrattuna eri suuntiin.

Samalla esitän myös Natoon kuulumatonta ja Euro-sotilasliittoutumatonta neljän nykyisen ja yhden tulevan maan sotilasliittoa, nämä ovat Viro, Liettua, Latvia, Suomi, ja koko Karjala. Jos, ja kun Suomen Valtio ja Läänit lakkautetaan, maakuntamme kuuluisivat tähän sotilasliitton omina mainaan.

Mielenterveyshoito on jo auringonlaskun ala. Mielenterveys-kolmassektori etenee uusiin aluevaltauksiin mielenterveyssektorin ulkopuolelle kuten harrastekerhotoimintaan jne. Uusinta uutta ovat järjestäytymättömät spontaaniverkostot, minkäin kuulun jo kolmeen sellaiseen, kaksi Helsingissä ja yksi Keski-Uudellamaalla. Juha Korkee.