Kommunistien Työkansan Sanomat julkaisi jälleen mun politiikattoman kirjoituksen

Kommunistisen Työväenpuolueen äänenkannattaja Työkansan Sanomat julkaisi jälleen mun kirjoituksen tänään ilmestyneessä numerossa. Laitan jutusta jäljennöksen tähän jatkoksi:

Kulttuurimurros, ja vielä syvällekäypä

Lähetin eräälle ystävälle Itä-Euroopan matkakohteeseen viestin, että planeetalla on käynnissä saman-aikaisesti seksuaalisuuden murros, kaikkien uskontojen uskonpuhdistukset, demokratian ja politiikan murros, elintasokäsitysten murros terveellinen – epäterveellinen asteikolla, sairauksiin uskominen romahtaa (sairauksien kuningasta skitsofreniaa myöten, sekin arkipäiväistyy ja menettää voimansa), työ- ja tuotantoelämän murros, se murros kun tavikset alkoivat ja lisäävät informaation julkaisemisiaan (oli ennen oppineiden monopoli), luonnontuntemuksen ja sen hankinnan valtava esiinvyörymä, ihmiskunnan eläimineen jakaantuilu toisistaan poispäin eteneviin osajoukkoihin (moniarvoisuus).

“Huipulla” tuulee -ilmiö on alkanut ottamaan uhrejaan suurenevia määriä, lääkkeet ja huumeet runsastuttavat ja moni-ilmeistyttävät aiheuttamaansa aivovaurioiden määrää ja tuhoa, tupakan haitat on mittavat kuten sydän- ja verenkiertosairaudet aivoja myöten, syövät, kalkkeutumiset, ja sekä kaunista alkoholinkäyttöä pidetään heikkouden merkkinä osan porukasta oppiessa silti tämän taidon.

Huomaan, että murrosta löytyy vaikka kuinka monta sivua kirjoitella. Siispä, jatkakaa luettelointia kukin itsenäisesti. Ja tiedostelkaa mitä juuri nyt tapahtuu. Elämme keskellä tätä vyörymää.

Juha Korkee, Hyvinkää

Post Skriptum eli Jälkikirjoitus helmiläisille: En ole politiikassa mukana, olen lähemminkin anarkisti. Anarkistit on satoja vuosia olleet kommunistien kavereita, ja saaneet kirjoituksiaan julkaistua kommunistien lehdissä, oman lehdistön puuttumisenkin perusteella. Juha Korkee.