Kellokoskelta ja Helsingistä kaikkialle

Kellokoskelta ja Helsingistä kaikkialle:
Kun seksuaalisuus alkaa koko väestöä kiinnostamaan vähemmän ja vähemmän, väestö sairastuu, taloudellinen tuotteliaisuus vähenee, päihteet ja rikollisuus lisääntyy. Meillä nyt selitetään, että alkoholinkäyttö ja tupakointi vähenevät. No, ne vaihtuvat vaan huumeisiin. Uskonnollisuus lisääntyy, varsinkin jyrkkä uskonnollisuus. Poliittisuus lisääntyy. Loputkin harha-opit. Taide rappeutuu. Tiedesektori rappeutuu. Talous mätii. Oikeus heikkenee, tasapuolisuuden vuoksi.
Tänä pyhä aamuna aikaisin facebook kiitteli minua seuraavasta vuoden takaisesta kirjoituksestani facebookissa, ja ehdottivat, että julkaisisin jutun nyt uudestaan. Julkaisin sen heti facebookissa uudestaan, ja nyt kun sain vapaaehtoistyöpäivän aloitustoimet tehtyä Helmi ry:llä Pasilassa, on mulla sopivasti aikaa levittää juttua kaikilla viestimillä, täällä on hyvät tietokoneet meidän käytössä ja tiedotusvälineillä seuraamme. Seuraavassa facen suosittelema mun vanha kirjoitus:
“Olen odotellut Poliisin työn valmistumista Turun Kupittaan sairaalan psykiatrian tapauksista ja nyt se on valmistunut. Onko siitä nyt vuosi vai mitä, kun tämä asia alkoi levitä julkisuuteen. Piakkoin sen jälkeen Turun systeemin korkea johtaja esitteli radiossa, että kysymyksessä on “psykiatrinen käytäntö”, joka ei tule muuttumaan tämän julkisuuden ja Poliisitutkimuksen seurauksena, sekä, että tämä “psykiatrinen käytäntö” on sama koko maassa. Olisiko sitten jokunen viikko myöhemmin, niin Helsingin vanhuspsykiatrian johtaja, Kellokosken ex johtava ylilääkäri, neurologi Risto Vataja esitteli Radio Suomessa, että tällaista ongelmaa ei ole lainkaan olemassa hänen Helsingin vanhuspsykiatriassaan, eikä myöskään koko maassa. Mielestäni näin kaukana toisistaan ja oikeasta olevat korkeiden istuvien johtajien lausunnot, eivät saa kelvata maassa Oikeudeksi, vaan nyt pitää selvittää Turun Kupittaan lisäksi koko maan asiat, sekä erikoisen hyvin Risto Vatajan uran asiat ja hänen tyylinsä hoidella asioita.” Juha Korkee.