KAIKISTA KIELISTÄ JOPA ILMAISEKSI

KAIKISTA KIELISTÄ JOPA ILMAISEKSI

Nörtti avuksi, jos itse et osaa. Käytetyn läppärin saa tuttavaverkostoista halvimmillaan ilmaiseksi tai kympillä.

Vihje

Ainakin mun Linux Ubuntussa on erinomainen kielenkääntäjärobottien joukko Linuxin omassa selaimessa Chromium:issa. Siis ei Chrome, vaan Chromium.

Atk-, ja fysiikka-nörtti, selitti, että nämä robotit sijaitsevat suuressa datakeskuksessa todennäköisesti Haminassa, vähemmän todennäköisesti New Yorkissa. Sekä, että robottien kielenkääntämis taitoja ja kykyjä, ja kielitajua, parennellaan kaikkina päivinä ja kellonaikoina, 365/vuosi. Kielitieteilijöitä ahertaa hommassa suuri joukko.

Mä oon tällä robotilla käänntänyt suurta espanjalaista sanomalehteä, nimeltään: La Vanguardia. Ei maksa mitään, sillä lehtikin on ilmainen. Se on jotain sukua useille espanjalaisille itsenäisyyttä tavoitteleville osa-joukoile, kuten baskeille ja mikä se toinen joukko nyt oli nimeltään, niin katalaaneja. Sekä, kuten Espanjassa tavallista, tavallisempaa paljon kuin Suomessa, hallituksen ja politiikan osuus lehdessä on pieni, ja omassa politiikka-nimisessään osastossaan, ja muu valtava alue osastoineen kaikkea muuta, paljon espanjalaisten elämänmenoa ja ajattelua. Espanjassa ja sen rajanaapurimaissa kaikissa on satoja vuosia ollut jo voimakkaat ja monihaaraiset anarkismit, joissa kansa on mittavasti normaali-arkena mukana ja anarkisteja. Senkin takia politiikka on sullottu pikku-osastoon, ja muu lehti, valtavat alueet on muuta juttua, oikeastaan sitä anarkistista Espanjaa.

Tämä lehti on vanhimpia elossaolevia suuria Espanjalaisia lehtiä, iso sanomalehti, jopa vanhin, ja ainakin yli sata vuotta vanha. Lehteä luetaan erittäin paljon ympäri planeettaa, mihin lehti oikein pyrkiikin, ilmaisuudellaan, sekä, että kielenkääntäjärobotit lisäävät lukijakuntaa nopeasti rajusti.

Jos teidän koneella ei käänny, hommaa käytetty läppäri, sellainen on kiva sylissä. Asenna siihen Linux Ubuntu. Ja siihen Linuxin oma selain Chromium. Niin alkaa tämä, ja kaikki kielenkäännöshommat sujumaan KAIKISTA MAAILMAN KIELISTÄ. Linuxin löydät netistä, ja se on ilmainen. Samoin Chromium on ilmainen. En muista pitikö kielenkääntäjä robotti ladata tai vaan startata jollain tavoin, mutta ainakin se on ilmainen. Juha Korkee.