Globaali-otus, ikiääretö-otus.

Globaali-otus, ikiääretö-otus.

Tämä painottuen eräisiin kuuluisiin aine-saasteisiin, joita levittää “aivot narikkaan” -kulttuuri, se taas on sosiologinen saaste.

 
Maapallo-ihminen on sekä globaali-otus, että ikiääretö-otus. Kaikki pienemmät komerot(kopit) on epäterveellisiä aiheuttaen muun muassa hulluutta, kyllä myös ruumiillisia sairauksia, päihteisiin huumeisiin rikoksiin terrorismiin sortumisia. Harhaoppeihin kuten uskontoon ja politiikkaan sortumisia. Älä rajaa itseltäsi pois mitään niin saat terveen menestyksen.
 
Maalla ennen vanha kansa opetti, että paras tietoisuus ja sivistys tulee, kun osallistuu kaikkeen. Käy pappien kinkerit, talonjussien sahtijuhlat, VPK:oon, Nuoriososeuran, Metsästysseuran, kunnankokoukset, jne, jne. Kaupungeissa on vielä paljon enemmän mahdollisuuksia.
 
Tärkeää ei olekaan se, että kritiikittä kaiken sulloisi elimistöönsä. Sensijaan, ei pidä rajata itseltään pois vaikkapa “aivot narikkaan”-muoti-kulttuurivirtauksen perusteella äly, järki, viisaus, taitavuus. Jos rajaa nämä pois itseltään, ja “laittaa aivot narikkaan”, nopeasti alkaa tuhoutuun eri tavoin.
 
Kaikkea epäterveellistä ei pidä ammentaa. Trooppisia sairauksia on sademetsien kätköissä jopa satoja, toiset niistä hyvin vammauttavia ja tappavia. Kuuluisaksi tullut ebola on vain eräs näistä monista.

 
Jokainen huume-erä aiheuttaa aivovaurion, vähintään pienen. Käytön edetessä aivovauriot pahenevat ja moni-ilmeistyvät. Nyt meillä käy vilkkaana keskustelu lääkkeistä, niiden korvikkeista, ja huumeista. Niiden olemassaolon perusteella esitetään että niitäkin pitäisi, saisi, ja olisi suositeltavaakin käyttää. Koska niitä löytyy luonnosta, sekä osataan valmistaa. Ihminen korjaantuu, jos on vielä elossa, oikeastaan mistä tahansa. Mutta vaikeimmissa tapauksissa ei enää ole varaa asian veltosti, vetelästi, ottamisiin. Huume-aivovaurio kyllä korjaantuu, samoin lääke-aivovaurio, jos ottaa terveysopin harrastamisen täydellä vakavuudella. Juha Korkee.