Euforia katkoo tosi-sidoksia

Euforia katkoo tosi-sidoksia

 
Kun väkiluku on liian suuri ja kasvaa, euforia eli epätodellinen onnen tunne, vahvistuu, irroitellen tätä henkilöä tosista. Se suorastaan katkoo tosi-sidoksia. Henkilön menestys heikkenee. Yleinen tuhovoima tuhoaa häntä, myös hänen persoonaa, myös sisältäpäin ja henkisyyttä.
 
Tältä voi välttyä, voi päästä, tietoisuuden, tiedostelun, suojaan. Enemmän ja vähemmän. Monelle on väistämätöntä, että henkilökohtaisia tappioita on tullut, ennen järkiinsätuloa, suojaan pääsemistä. Korjaantuminen on mahdollista. Sitä tapahtuu senverran, kun todesta kiinnipitämistä on tällä henkilöllä.
 
Eletään sekaväestön oloissa. On eufoorikkoja, ja euforiasta vapaita tosissa eläjiä. Tosissa eläjät eivät mitenkään pidä lamppuaan vakan alla piilossa, vaan julkaisevat paljon. Silti heitä nimitellään kaikenlaisilla pilkallisilla ja pilkallisiksi tarkoitetuilla nimityksillä, ja myöskin heidän elämäänsä kriminalisoidaan. Kuten esittelemällä, että he ovat populisteja ja populistit ovat haitallisimpia ihmisiä, YLE esim tekee tällaista. Ja väitetään rasisteiksi. Rasismi lienee kriminalisoitukin nykyään.
 
Sensijaan, että lähtisin Gandhin tavoin oikeustaisteluun, annan luonnon silitellä pahat, asetella tyhmät oikein täällä, ja jakaa koko kaiken Luonnonoikeuden, minullekin. Opiskelen Luonnon toimista suoraan, ja monesti opin sellaista, mitä en olisi arvannut, tai mikä eroaa muuten paljon siihenastisista käsityksistäni ja varmuuksistakin.
 
Minusta tuli hullu, koska lapsen voimilla en voittanut minua sortavaa koko loppua yhteiskuntaa. Siksi raskaudet ja lapset, nuoret, ja nuoret aikuiset, ovat erityinen tärkeysjärjestysten kärki mulla. Näen niin, niinkuin oon usein ennenkin esittänyt, että syyllisiä ovat varttuneet aikuiset. Vanhuksetkin jälleen uhreja. Moni iäkäs on vanhoilla päivin tullut järkiinsä, mutta voimat eivät enää riitä nostettavaksi osoittautuvan kiven nostamiseen, ja tämä on useinkin se tapa, jolla vanhus jää uhriksi. Juha Korkee.