Eräälle tietämättömälle

Toinen aktivisti lähetti tämän kirjoituksen Italiaan suureen tutkimukseen. Helmin työntekijä hyväksyi tämän Helmin blogiin. Radikaalipsykologi Aku Kopakkala kehui tämän taivaisiin.

Eräälle tietämättömälle

Suomen 1700 kirurgiseen lobotomiatapaukseen lisättäköön lääkeillä ja sähköhoidoilla tehtävät lobotomiat. Meitä onkin nyt sitten paljon. Puheet 1700 uhrista voidaan 1000-kertaistaa vai paljonko laskennon mukaan.

Meiltä hulluilta leikattiin työstä maksettavat ahkeruusrahat 90-luvun lopulla tasan 50 %:tilla, samalla kun terveitten tulotasoa korotettiin. Ja tämä jäljellejäänyt tynkä leikattiin kokonaan pois 2016. Tällä kertaa voitonjakoerät hakkasivat vuosi vuodelta uusia ennätyksiä.

Pitkän aikavälin asioina tällaiset alkaa tuntumaan. Maan johto istuu näiden asioiden päällä. En tarkoita nimellisjohtoa eli muodollista johtoa, vaan tarkoitan reaalista johtoa. Tietoisia päättäjiä jotka vallan ovat käyttäneet, se on väkivallan. Kauanko tämä johto kestää. Hullut eivät ole se voimakas taho, joka johdon vetää tuomiolle. Luonnonoikeus hoitelee tällaisia hommia.

Syyllistyneenä ovat koko psykiatrikunta ja pitkä rivi muita lääkäreitä, sanon heitä asioista selvillepäässeiksi lääkäreiksi. Kaikki muut lääkärit eivät ole näitä asioista selvillepäässeitä lääkäreitä, vaan he loput ovat tietämättömiä lääkäreitä. Ei-lääkäri-poliitikot ovat myös tietämättömiä. Näiden osalta nähdään mikä on Luonnonoikeuden ratkaisu kenenkin kumileimasimen kohdalla.

Meillä ei ole mielenterveysyhdistyksissä tällaisia vallankumoussoluja. He ovat uhreja, monet itse ymmärtämättään. Ajattelijat ovat harvassa ja yksittäistapauksia.

Juha Korkee